6630 Vs. Samsung D 600

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

eon

Üye
    Konu Sahibi
6630 Vs. Samsung D 600
arkadaslar, samsung d 600'de cekilen bir video'yu ( .mp4) nedense 6630'da izleyemiyorum. normalde 6630 .mp4 dosyalari destekliyor. gerci d 600 4-5 cozunurlukte video cekiyor... bunu da ayarladim, 6630 icin 176*144 cozunurlukde goruntu cektim ama izleyemedim, hatta kilitliyor 6630'u... bu arada d 600'un resim ve video kalitesi inanilmaz, hic beklemiyordum, bunu da belirteyimm... yorumlarinizi bekliyorum ??

LowesTime

LowesTime

Üye
kardeş 6630 ".mp4" desteklemiyor ".mp4" destekleyen program yüklemen lazim "dvdplayer" destekliyormu dosyalarda olmasi lazim!....

eon

Üye
    Konu Sahibi
ama telefonun ozelliklerinde destekler diyor... bu arada .ogg player var ordaki .mp4 codec'ini active hale getirsem izleyebilir miyim acaba ????

ramazan12345

ramazan12345

Kapalı Hesap
6630 nasil mp4 desteklemiyor yaa.. basbaya mp4 caliyor bende 6630 var caliyor yalan mi soyluyom caliyor iste

ramazan12345

ramazan12345

Kapalı Hesap
kardes ogg playerde mp4 dinleyebilir ama izleyemezsin kusura bakma.... durum boyle...

..::MAFIA::..

..::MAFIA::..

Üye
son versiyonlar dersteklemiyo bende eski versiyon varken ses dosyalarını çalıyodu sonra sürüm yüklettim artık çalmıyo servisse sordum son versiyon çalmayabilir dedi

mservank

mservank

Üye
eskiden bi video yüklemiştim arkdaştan mp4 idi oynatıyodu şimdi n72 den video alınca realplayer kısmen oynatılıyor diyo sadece sesi dinleyebiliryorsun

S€YF€TTiN

S€YF€TTiN

Üye
oldukça eski bi konuyu tekrar gündeme getirilmiş :nono:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...