<div class='quotetop'>(PcM@STéR @ Mar 31 2006, 03:14 PM) [post=307667]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
<div class='quotetop'>(eon @ Mar 31 2006, 02:43 PM) [post=307654]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
telefonu ilk kez sarj edeceksen 10 ssat falan sarjda birak, daha sonraki sarjlarinda (5-6 sarj) ozellikle telefonun sarjinin tamamen bittiginden emin olduktan sonra sarja tak.... 1.5-2 saatte sarj olacaktir. ilk kullanimda buna dikat edilirse, pilin toplam omru ortalama 3 gun oluyor... bu arada 35-40 dakikada sarj olur diyenlere kesinlikle katilmiyorum. onlarin bence pillerinin isi bitmis saglikli ve tamamen sarji bitmis pil, standard bir sarjer ile 1.5 saatten asagiya sarj olmaz....
[/b][/quote]
3 gün gitmekte + galeriyi sık kullanıyorum + 35 dk. da şarj oluyor. + nokia bunu böyle ayarlamışsa biz ne yapabiliriz ? ve pilin işi bitik değil istersen elindeki parcaları bi kontrol ettir.
LowesTime
Her duyduğumuza inanırsak nasıl yaşarız bu dünyada ? 5110 ile 6630 pilin kıyaslıyorsun fark edersen, hiç enerji tüketimine sahip olmayan 5110'nun bataryası 2-3 giderken, 6630 gibi multimedia(müzik kamera v.s lcd) özelliklerine sahip bi telefonun bataryasında ki değişim nekadara bariz değil mi? boyut küçüldü, batarya ömrü uzadı demekki yeni nesil bataryalar baya bi gelişti öyle eskisi gibi çabuk öleceğini sanmıyorum
[/b][/quote]
sarj cihazinin tam olarak modelini ogrenebilir miyim ? cunku acp-12E, acp-12X ve acp-7x ile bu soyledigin zor gibi cunku ? gercekten 35 dk.da dolduran sarjeri merak ettim ???