<div class='quotetop'>(slayer @ Jan 16 2006, 05:09 AM) [post=253430]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
şarj
- hiç kullanmazsan 6 gün gidiyor.. (yeni denedim pazartesi şarj etmiştim en son, Bu gün bitti....)
- Genelde 1-2 gün gidiyor... Benim gibi sürekli MP3 ve film izlersen, Her gün şarj edersin...
windosws mobile 2005 henüz MPx220 için yok... Ama en kısa sürede MPx220'a uyumlu hale getirirler...
Programlar için çok fazla Türkçe forum var....
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Fiyatının düşmesini bekleme... Düşmez... Ben aldığımda 720YTL şimdi 690YTL (ağustos)
Pişman olmayacağını garantileyemem... Ben memnunum... k750; 6630 gibi telefonlar da aklımdaydı. Fakat MPx220 aldım...
Hiç bir telefonda izlleyemeyeceğin kadar kaliteli film izleyebilirsin.... kulaklığıda fena sayılmaz... dış hoparör k700 kadar ses çıkarmıyor.... Ama daha kaliteli.... Çok şık bir telefon...
Alıp almamak sana kalmış... Ama sakın 6630 alma... Ne alırsan al Nokia Alma_!!!
[/b][/quote]
yardımların için saol ama sanırım 6630 alcaktımda (mpx 220 kamerası baya kötü geldi onun için) ama sen ne alırsan al 6630 alma deince kafama takıldı nie? 6630 zaten fotoları kaliteli die alcaktım we daha ucuz die