6630 için bluetooth la internete bağlanma programı warmı bilen yapdımm

Sponsorlu Bağlantılar

lordazrail

lordazrail

Üye
    Konu Sahibi
6630 için bluetooth la internete bağlanma programı warmı bilen yapdımm
lütfen cwp yazarsanız sevinirim

• Beğen
Tepkiler: hacker_0101

M.H.Orhan

M.H.Orhan

Üye
Yok malesef kardeş
Ama bluetooth ile pc nin adsl hattını kullanabilirsin aynı şekilde forumda ara bulursun

exterem

Üye
ben bluetooth u wireless yerine kullanıyorum ve modemden nete rahat bir şekide baglanıyorum ve wireless olan her yerdede kolayca baglana biliyorum arkadaşlar ben size indirdigim linki bulunca yazacam tmm

bekir19038

bekir19038

Üye
dostum program adı falan varsada olur bi zahmet ipuçları ver bağlanma şeklin hakkında

worldcild

Üye
wifi özelliği olmadıgı ıcın bu zor yalnız bluetoth aracalıgıyla arkadaslarınd edıgı gıbı halledebılırsıniz..iyi gunler

by_soner

Üye
Arkadaslar yardım bnde 6600 var banada bu dedıgınız bluetooth programından lazım

tosun242

Üye
nasıl oluyo yaaa:)

ahmetkahraman12

Üye
Herkeze selam

arkadaşlar benim 6300 bir telefonum var ve birde kullandıgım
blouetootlu bilgisayırn var leptop yanı bloutootlu telefonumu bloutoot uzerinden bilğisyardakı internte baglamak istiyorum

yaklaşik 1,5 aydır girmedik site kalmadı bu konuda ama hiçbir şey yapamadıım kafayı yıyecegişm
ya
eger içinizde bilen varsa yardımcı olsun banaya
tabki haliyle 6300 modeliyle anlatırsanız sevinirim

cres557

cres557

Üye
KARDEŞ İişin çok zor 6300 modeliyle sanmam symbian olsan 6630 6680 falan belki programlarla yapılabilir die düşünüorm ama snein işletim sisteminde symbian değil ben ewet war demek isterdim ama ümidi kes bence:(

Davulbaz

Davulbaz

Üye
ben bluetooth u wireless yerine kullanıyorum ve modemden nete rahat bir şekide baglanıyorum ve wireless olan her yerdede kolayca baglana biliyorum arkadaşlar ben size indirdigim linki bulunca yazacam tmm
her bulduğun ağın blgisayarına ek programını kurman lazım bundan kullanmıştım hiç uğraşmayın ikinci söylediğin nasıl olacak o wirelles ağlara bluetooth ile mi bağlanacaksın.

isyankar98

Üye
nasıl olcak 6600 olur demi dedikleriniz

americanboy

americanboy

Üye
varda pc ye bluethooth takman lazım bide çok zımbırtısı var

bloodmoney8x1

bloodmoney8x1

Üye
iki yontem var Hiisi proxy ve gnubox programi.youtube de anlatimlar var.ben hiisi suite kullaniyorum

K_R_M

K_R_M

Üye
konularım içinde varr bi göz atın işinize yarar belki

Erol_barut

Üye
bluetooth'dan ağ kuruluyo ama bağlanılamıyor benimde 6300 var

kink06

Üye
:bye2::bye2: