<div class='quotetop'>(tameriscen @ Dec 6 2005, 04:27 PM) [post=223092]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
arkadaşım 1. soruna cevap olarak. her telefon her programı desteklemiyor.
2. metin belgesi derken word programından bahsediyorsan sitemizden quick office programını kurman gerekiyor. (cr*ckli'dir)
3.bu sorun için önce ayarlardan bağlantılara gir ve oradaki telsimle ilgili tüm ayarları sil ve tekrar mesajla ayar iste. o zaman olur diye düşünüyorum
4. FORMAT ATMA
[/b][/quote]
Arkadaşım telefon zaten programı desteklemezse eyvallah derim ama destekliyor ama oluşturduğum resimli mesajları göndermek isteğimde özellik desteklenmiyor diye hata veriyor ama buna rağmen resimli sms alabiliyorum ve sadece aldığımı gönderiyorum onun dışındakileri neden gönderemiyorum anlamış değilim eğer özellik desteklenmiyor ise ozaman nasıl alabiliyorum anlamış değilim.
İkincisi metin belgesi demekten kastım pcde normal bir metin belgesi oluşturduğumda 3230da fexpolardan girip açıp okuyabiliyordum ama 6630da açılmıyor.Önerdiğin program içinde teşekkür ederim deneyeceğim.
Üçüncü konuya gelecek olursak dediğin gibi bütün ayarları silerim ama 6630da fark ettiğim bir özellik var telefona hangi sim kartı taksam otomatik olarak o şebekenin wap internet mms v.s ayarlarını kendisi kuruyor.Yinede dediğin gibide deneyeceğim.
İlgilendiğin için teşekkür ederim...