6630 Için Biarkaç Soru Yardım Lütfen

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
uyduturk

uyduturk

Üye
    Konu Sahibi
6630 Için Biarkaç Soru Yardım Lütfen
Merhaba arkadaşlar ben birkaç gün önce 6630 aldım daha önce 3230 kullanıyordum.Ama 3230'da alışmış olduğum ve işime yarayan bazı şeyleri 6630'da bulamadım.Örneğin 3230da photosms programı ile resimli mesaj yapıp gönderemiyordum.Ama 6630da bu programın çalışmasına rağmen resimi oluşturduğumda gönderi seçiyorum ama özellik desteklenmiyor hatası çıkıyor ama normalde resimli mesaj alabiliyorum ve sadece aldığım resimli mesajları gönderebiliyorum acaba bu telefona herhangi bir program veya benzeri birşey eklesek desteklemesi mümkünmü benim için bu özellik çok önemliydi.
İkincisi pc'de oluşturduğum metin belgelerini 3230'da açabiliyordum ama 6630'da açamadım normalde bunuda desteklemesi gerekmiyormuydu???
Bir diğeri ise telsim hat kullandığın için tv izleyebiliyordum ama bunda malesef yine hüsrana uğradım;tv izleyebilmem için gerekli ayarları yapıp 7070e mms yazıp göndermem gerekiyor ve gelen ikincvi mesajı kaydetmem gerekiyordu ben bunuda yapmama rağmen ikinci mesaj gelgi ama kaydet dediğimde ise yine bir hata verip kaydetmedi bu nasıl iştir anlayamadım gitti...Lütfen telefona format çekin demeyin çünkü denedim ama yinede olumlu bir sonuç alamadım.
Bu sorularımın cevabını bilen yardımcı olabilecek arkadaşlardan cevap bekliyorum yardımcı olabilirseniz sevinirim.Çünkü bu saysığım özellikler bana en çok lazım olan özelliklerdi.

tameriscen

Üye
arkadaşım 1. soruna cevap olarak. her telefon her programı desteklemiyor.
2. metin belgesi derken word programından bahsediyorsan sitemizden quick office programını kurman gerekiyor. (cr*ckli'dir)
3.bu sorun için önce ayarlardan bağlantılara gir ve oradaki telsimle ilgili tüm ayarları sil ve tekrar mesajla ayar iste. o zaman olur diye düşünüyorum
4. FORMAT ATMA

uyduturk

uyduturk

Üye
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(tameriscen &#064; Dec 6 2005, 04&#58;27 PM) [post=223092]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
arkadaşım 1. soruna cevap olarak. her telefon her programı desteklemiyor.
2. metin belgesi derken word programından bahsediyorsan sitemizden quick office programını kurman gerekiyor. (cr*ckli&#39;dir)
3.bu sorun için önce ayarlardan bağlantılara gir ve oradaki telsimle ilgili tüm ayarları sil ve tekrar mesajla ayar iste. o zaman olur diye düşünüyorum
4. FORMAT ATMA
[/b][/quote]
Arkadaşım telefon zaten programı desteklemezse eyvallah derim ama destekliyor ama oluşturduğum resimli mesajları göndermek isteğimde özellik desteklenmiyor diye hata veriyor ama buna rağmen resimli sms alabiliyorum ve sadece aldığımı gönderiyorum onun dışındakileri neden gönderemiyorum anlamış değilim eğer özellik desteklenmiyor ise ozaman nasıl alabiliyorum anlamış değilim.
İkincisi metin belgesi demekten kastım pcde normal bir metin belgesi oluşturduğumda 3230da fexpolardan girip açıp okuyabiliyordum ama 6630da açılmıyor.Önerdiğin program içinde teşekkür ederim deneyeceğim.
Üçüncü konuya gelecek olursak dediğin gibi bütün ayarları silerim ama 6630da fark ettiğim bir özellik var telefona hangi sim kartı taksam otomatik olarak o şebekenin wap internet mms v.s ayarlarını kendisi kuruyor.Yinede dediğin gibide deneyeceğim.
İlgilendiğin için teşekkür ederim...

blade52

Üye
arkadaşım bazı şeyleri tlf alır ama göndermeye gelince desteklemez 1. sorunun için 6630 için forumumuzda program var son sürümleride dahil photosms olması gerkiyor adı sendeki program bozuk olabilir sıfır aldıysan tlfnu deneme sürümü olabilir garantili ise serviste düzeltirler ama tlfnu sıfırlıyorlar dikkat et buna

uyduturk

uyduturk

Üye
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(kobra52 &#064; Dec 12 2005, 11&#58;42 AM) [post=225856]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
arkadaşım bazı şeyleri tlf alır ama göndermeye gelince desteklemez 1. sorunun için 6630 için forumumuzda program var son sürümleride dahil photosms olması gerkiyor adı sendeki program bozuk olabilir sıfır aldıysan tlfnu deneme sürümü olabilir garantili ise serviste düzeltirler ama tlfnu sıfırlıyorlar dikkat et buna
[/b][/quote]
İlgilendiğin için teşekkür ederim arkadaşım dosyalar bölümüne bakacağım ayrıca metin belgesi okuma sorunu düzeldi benim diğer yedek hafıza kartıma yüklediğim metin belgesini açabildim ama diğer hafıza kartımda açılmadı valla ben ne iştir anlamış değilim...

bora88

Üye
Merhaba arkadaşlar ben birkaç gün önce 6630 aldım daha önce 3230 kullanıyordum.Ama 3230'da alışmış olduğum ve işime yarayan bazı şeyleri 6630'da bulamadım.Örneğin 3230da photosms programı ile resimli mesaj yapıp gönderemiyordum.Ama 6630da bu programın çalışmasına rağmen resimi oluşturduğumda gönderi seçiyorum ama özellik desteklenmiyor hatası çıkıyor ama normalde resimli mesaj alabiliyorum ve sadece aldığım resimli mesajları gönderebiliyorum acaba bu telefona herhangi bir program veya benzeri birşey eklesek desteklemesi mümkünmü benim için bu özellik çok önemliydi.
İkincisi pc'de oluşturduğum metin belgelerini 3230'da açabiliyordum ama 6630'da açamadım normalde bunuda desteklemesi gerekmiyormuydu???
Bir diğeri ise telsim hat kullandığın için tv izleyebiliyordum ama bunda malesef yine hüsrana uğradım;tv izleyebilmem için gerekli ayarları yapıp 7070e mms yazıp göndermem gerekiyor ve gelen ikincvi mesajı kaydetmem gerekiyordu ben bunuda yapmama rağmen ikinci mesaj gelgi ama kaydet dediğimde ise yine bir hata verip kaydetmedi bu nasıl iştir anlayamadım gitti...Lütfen telefona format çekin demeyin çünkü denedim ama yinede olumlu bir sonuç alamadım.
Bu sorularımın cevabını bilen yardımcı olabilecek arkadaşlardan cevap bekliyorum yardımcı olabilirseniz sevinirim.Çünkü bu saysığım özellikler bana en çok lazım olan özelliklerdi.

photosms sorunun için:

işte link:

program python tabanlı önce pythonu yüklemelisin.
Kullanımı ise programda detaylı anlattım güle güle kullan:D

furkano

furkano

Üye
Biraz geç bi cevap olmus:)

qwertycuma

qwertycuma

Üye
ben metin belgelerini açabiliyorum x-plore kullan
normalde programsızda çalışır ama ilginç bişey
ayarlarında olması gerekirdi sen bi daha format çekmeyi dene bence

ilhanxx35

Üye
linki tazeler misiniz acil?

sait dinçoglu

Üye
Arkadaşlar bu konuyu ve programı yenileyebilirmisiniz?
Çektiğim fotolari resimli mesaj yaparak göndermek istiyorum. Resimli mesaj oluyor ama gönderemiyorum. Tlfn N70
yardım edin lütfen

fox7171

Üye
sen 6630 sat 3230 al 6630 herkesin kullanacağı bir telefon deyil

bekirbirim

bekirbirim

Üye
beni bul yardım için

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt