6630 hafıza kartı sorunu acayip dosyalar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

djmusa

Üye
    Konu Sahibi
6630 hafıza kartı sorunu acayip dosyalar
merhabalar arkadaşlar 6630 telefonumda son 4 aydır dosyalarımı bulamıyorum hafıza kartındaki resimleri müzikler hafızada var eminim hafıza sorguladımda hafıza dolu gözüküyor fexplorer dosya yöneticisi ile açtığımda tuhaf tuhaf dosyalar var sanırım bnm dosyalar bunların içinde virüs taraması yapmama rağmen resimlerime ve diğerlerine erişemiyorum bu dedim dosyanın boyutu 454 mb hafıza kartı toplam boyutu 512 mb bu dosyanın ne ismini değiştirebiliyorum nede açabiliyorum içindeki resimler bnm için paha biçilmezler lütfen yardımlarınızı bekliyorum

Kiziltilki1

Kiziltilki1

Üye
once karttaki verileri bilgisayara kopyala. Sonra telde karti bicimle (karti formatla) Pc'de Her ihtimale karsi virus taramasi yap. Pc'den istedigin verileri karta tasi ve kalanlari pc'den sil. Yada kisaca 1 veya 2 gb kart al ona tasi (once pc tasi sonra yeni karta tasi)

djmusa

Üye
    Konu Sahibi
yaptım olmadı virüs taramasından birşey çıkmadı pc kopyalayıp yaptım yine olmadı aynı dosyalar duruyor ne açılıyor nede ismi değişitirilebiliyor dosya ismi bakın şöyle karekare3.gkarekare bunun gibi tuhaf tuhaf karakterler var

-efşan

-efşan

Üye
Kartı pc'ye bağla. Yeni rar arşivi açıp ekleye tıkla. Ardından hafıza kartının içerisine gelip ctrl+a kombinasyonu ile tümünü seç.
Dahsında istediğin dosyaları arşivden çıkartırsın. İsmi değişik olanlara sakın tıklama.
Sonrada kartı biçimlendirip çıkarttığın dosyalarını tekrar atarsın kartına.:oke:

djmusa

Üye
    Konu Sahibi
Kartı pc'ye bağla. Yeni rar arşivi açıp ekleye tıkla. Ardından hafıza kartının içerisine gelip ctrl+a kombinasyonu ile tümünü seç.
Dahsında istediğin dosyaları arşivden çıkartırsın. İsmi değişik olanlara sakın tıklama.
Sonrada kartı biçimlendirip çıkarttığın dosyalarını tekrar atarsın kartına.:oke:

deniycem ama olacağını zannetmiyorum inşallah olur

• Beğen
Tepkiler: -efşan
yunus5055

yunus5055

Üye
Bana yazılacak pek birşey kalmamış :kıskıs:

• Beğen
Tepkiler: -efşan

djmusa

Üye
    Konu Sahibi
olmadı hocam malesef bunu nasıl halledicem kafayı yicem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt