6630 Güvenlik Kodunu Unuttum

Sponsorlu Bağlantılar

crazyy mustafaa

Üye
olmnadı çok acillll lazım emeil verim bulabilirmsiniz 355677002433544

torking

Üye
mastercode ile falan olmuyor arkadaşlar ! kablonuz var indirin programları yada bir tel tamircisine 5 ytl verin

--------------- Ekleme ---------------

olmnadı çok acillll lazım emeil verim bulabilirmsiniz 355677002433544

6630 için mastercode geçerli değil arkadaşım.ben çok aradım nette.kablo varsa sitede programlar.onları indir kur öyle dene yada 5 ytl ye bi tamirciye kırdır

evren01

evren01

Üye
güzel paylaşım

onur_337

Üye
bnde olmuyo

djceeyme

Üye
ya bu master kodda okadar ugraştım enım 6630 a olmuyoo.ama cebe yuklenen bi program varmış..kilit kırıcı dıe onla oluyomuş

6630 'da Master code yok.. ama master kodun çalışmasını sağlayan bir program var... Bunu araştır kardeş.. sonra sorun kalmaz.. o programı bul yükle snr master kod kullanmayı dene... Bayaa önceden görmüştüm böyle birşeyi.. bende işe yaramıştıı......

Eski 6630 'uma :( bi dll atmıştım, şifreyi sıfırlamıştı.. n70'tede denemiştim... olmuştu... ;)

qonyalı sami

Üye
arkadaşlar nokia 6300 kilit kodu ne

kodadıozan

Üye
yaa kütfen yardım edin telefonum 6300.güvenlik kodunu kardeşim 5-6 kere yanlış girmiş şimdi telefonumu açıyorum güvenlik kodunu yazıyorum olmuyo kod hatası dio.n yapmam lazım lütfennnn

giritlii

giritlii

Üye
Selam arkadaşlar hangi yolu denediysem bir turlü cihaz acılmadı(cihaz nokıa 6300)yani format versiyonu olan (*) (3) (yes) vede (açma kapama)fonksiyonlarıda nafile kaldı (NSS) programı cihazı tanımıyor ayrıca IMEI giripte verilen kod da işime yaramadı.yabancı ülkede olduğumdan dolayı vede tel tc alındığı için burda serviste sorun yaşıyorum.Başka bir yol bilen yardım ederse sevinirim.Not:tel ilk açıldığında güvenlik kodu istiyor vede pc cihazı USB kablosuyla bile TANIMIYOR :hmmm :hmmm:ağlarım:

sylap_tm

Üye
çok çooooookkkkk teşekkürler dostum

bbaratan

Üye
Teşekkürler unutmuş olduğum kodu açdım.

s.mm.g

Üye
Mert KARDES!!!!!
verdiğin topic i ben acamıorum bunun bi link i filan yokmu

bysempati

Üye
bu programın ismi ney ?

seçkin batu

seçkin batu

Üye
ÇİN MALI TELEFONLARA BOYKOT...ALDIM ALMAZ OLAYDIM GÖRDÜM GÖRMEZ OLAYDIM.PARAMDA GİTTİ GİTMEZ OLAYDI..AHHH AHH:aha:

jackalfree

Üye
teşekkürler inşallah çalışır

darkplacess1

Üye
yhav bu verilen siteler hiçbi işe yaramıyor ..internet üzerinden halledelicegimiz bi site program yok mu?? :hmmm

lozan123

lozan123

Üye
Ya Alın BURDA Herşeyi DetayLı Bir Şekilde Anlatıyor :oke:

sirsaklarmisin

Üye
sagol tesekkorler

Üst Alt