6630 da real football manager editions 2009 sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
vedat533

vedat533

Üye
    Konu Sahibi
6630 da real football manager editions 2009 sorunu
abiler bildiğiniz üzere 7610 umu satıp 6630 aldım telden gayet memnunum fakat şu manager 2009 la bi sorunum war oyun 1.2 mb olmasına karşın inanılmaz ram isrio teli freemem le baya ğı ram sağlasamda 10200 kb kadar yinede oyuntam profil yaparken bütün ram ı bitirio bi türlü anlamadım freemem le ilri düzeyde ram boşaltınca da java oyunlar açılmıo napacam yaw bi yardımcı olun manager hastasıyım da:agla:agla:aglabu oyunu 6630 da oynayabilen wamı yada nası oynuyonuz:agla:agla:agla

eragon

Üye
arkadaşım bizim telefonumuz s60 v2 FP2 bazı oyunlar v2 olarak yüklüyoruz fakat FP3 ise oyun tel i kasıyor ve donma yapıyor buna bi dikkat et derim realfootball 2008 ilk çıktığında yükledim fakat oyunu bi türlü oynayamıyordum nedeni FP3 olması FP2 sini bulunca sorun kalltı

vedat533

vedat533

Üye
    Konu Sahibi
eee bana da vesene abi oo fp2 den bende real football manager editions 2009 war cebelleşiyorum yoq telin ramı yetmiyor sende olanı upload etsen bakbule geçer türkçemi sendeki

eragon

Üye
arkadaşım manager demedin "realfootball 2008" yani fakat senin için araştıracam "manager" i emin ol bulursam ulaştırırım sana

vedat533

vedat533

Üye
    Konu Sahibi
abi ben sana football manager 20008 i versem sen türkiye ligini editleyebilirmisin

eragon

Üye
arkadaşım yardım etmek isterim fakat şu an cep telefonumdan iletişim kuruyorum ilgileneceğim den şüphen olmasın

vedat533

vedat533

Üye
    Konu Sahibi
saol abi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt