6630 Da Kamera Ve Internet Problemine Bir Cozum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hyucek

hyucek

Üye
    Konu Sahibi
6630 Da Kamera Ve Internet Problemine Bir Cozum
slm arkadaslar ben ni 6630 aldimda basimdan gecen bi problemi paylasayim dedim acaba sadece bende mi var yoksa sizin de basiniza geldi mi.
oncelikle telefonu biraz program fln kurdum ve gordumki telefon internete baglanmiyor. sonra biformat attim baglanmaya basladi, birdaha programlari kurunca gordum ki yine baglanmiyor. bu arada telefonun video kaydetme bolumune girdigimdede ozellik desteklenmiyor diyordu. yukledigim programlardan
pvplayer
photoacute
ngage pacth(maxicep) i sildim ve bu ozellikleri tekrar duzgun olarak kullanmaya basladim. isin ilginc tarafi programlar karta yuklu ve kart takiliyken internete baglanamayip video cekemiyorum. ama kart takili degilken bi problem cikmiyo.
acaba bu problemi benden baska yasayan var mi?
kolay gelsin.

kikaksk

kikaksk

Üye
ben hiç bi sorum yasamadım ama bende internete bağlanamıyorum kaç defa format attım o kadarda uğraşmak istemiyorum sölediğin prodramlar bende yükledim bişi olmadı istersen servise götür telefonu...

cumcum23

Üye
banim arkdşmda war ama hiç sorun çıkmıo galiba sürümle ilgili

.ıl[ uluc ]lı.

Üye
Aynı sorunu ben de yasadim hatta konu da acmistimm burda hafıza kartına format attım duzeldi..
Aynı sorunu ben de yasiodum ama o yazdigin programlarin hicbiri bende yoktu??

hyucek

hyucek

Üye
    Konu Sahibi
hmm ewt surumle alakali olabilir. simdi birde bazi ngage oyulariyla problem cikartiyo. daha once oynadigim oyunlar acilmiyo birde telefon kapaliyken sarja taktigimda colin mc rally aciliyo saat yerinde logosu operator bolumundede colinmc rally 2005 yaziyo
bende v 4.03.38 yuklu acaba son surum ne?
forumda son surumlerin yazildigi bi sayfa vardi ama biturlu bulamadim.
kolay gelsin

hayalet114

hayalet114

Üye
arkadaşlar ben 5 aydır 6630 kullanıyorum ve her onume gelen programı yukluyorum ama hiç bi sorun la karşılasmadım.niye sizde sorun war?hala hala

onur_poy

Üye
dostum aynı sorunlar bende de var telefona format attım attıktan sonra web e bağlanmadı ama kameradaki problemi şöyle çözebilirsin eğer telefonda fe explorer tipi dosya yöneticin varsa e de system libs klasörüne gel ve oradaki dll uzantılı dosyaları sırayla sil sonra telefonu başlat sorunun düzelecektir hafıza kartına format atmaya gerek yok

hyucek

hyucek

Üye
    Konu Sahibi
sagol onur camera problemini cozduk cok sukur. sanirim benim versiyonla alakali bi problem var. yani bu programlari kurup kullananlar var sonucta. bu programlari hatasiz kullananlar bi sistemlerinin versiyonlarini yazabilirse cok sevinirim ( versiyonu arama ekraninda *#0000# yazarak ogrenebilirsiniz) benimki 4.03.38 25-04-05 RM-1
sogolun
kolay gelsin

Gokhan43

Gokhan43

Üye
6630 bilinen son versiyonu : 5.03.08

hyucek

hyucek

Üye
    Konu Sahibi
cok saol gokhan ya valla sagol. simdide yukletecek bi yer lazim almanya munihdeyim. bildiginiz bi yer varmi

Gokhan43

Gokhan43

Üye
Almanya buralara uzak , şahsen oraları bilemem

Ama Nokia Shop vs. görürsen oralarda yükletirsin veya seni oradan yönlendirirler.

ozkana

ozkana

Üye
kardeş sürümünü yükselt telefon prog.veya programdanda kaynaklanıyor olabilir.aynı probleme benzerini bende yaşamıştım programı tekrar indirip yükledim telefona sorun ortadan kalktı.sitelerde bozk veya vürüslü programlarda olabiliyor

bilgekralll

Üye
Ben n gage arena yükledim açılırken atıyodu ve webe giremiyodu

ercanmutlu

Üye
arkadaşlar 6630 telim var msn proğramlarına ğiremiyorum waptan ama turcell internetten ğirebiliyorum waptan neden baglanamıyorum bununla ilğili bilği verirseniz sevinirim

emre445566

Üye
kartı biçimlenr,dir oda olmazsa nnage programını sil...
:aman2:

delibba

delibba

Üye
benim 6630 daki versiyon 6.03.40

kursat64

kursat64

Üye
slm arkadaslar ben ni 6630 aldimda basimdan gecen bi problemi paylasayim dedim acaba sadece bende mi var yoksa sizin de basiniza geldi mi.
oncelikle telefonu biraz program fln kurdum ve gordumki telefon internete baglanmiyor. sonra biformat attim baglanmaya basladi, birdaha programlari kurunca gordum ki yine baglanmiyor. bu arada telefonun video kaydetme bolumune girdigimdede ozellik desteklenmiyor diyordu. yukledigim programlardan
pvplayer
photoacute
ngage pacth(maxicep) i sildim ve bu ozellikleri tekrar duzgun olarak kullanmaya basladim. isin ilginc tarafi programlar karta yuklu ve kart takiliyken internete baglanamayip video cekemiyorum. ama kart takili degilken bi problem cikmiyo.
acaba bu problemi benden baska yasayan var mi?
kolay gelsin.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Mrba kardes ben yaklasık 4 aydır 6630 kullanıyorum 4 aydır hıcbır sorunla karsılasmadım ama gecenlerde senın yasadıgın sorun benımde basıma geldı telefonun kamerasına gırdıgımde --ozellik desteklenmiyor-- deyıp cıkıodu telefonu söktum kamerayı cıkaardım ve gerı taktım artık hıcbır problem yok bence dene telefoncuya falan goturme denemeden cunkı yapacakları ılk sey flaş atmak ve bılıyorsunuzki flaş cihazın omrunu kısaltır hade kolay gelsın:heyo::aman2:

muzaffer1298

Üye
Bendeki versiyon 6.03.00 versiyonu.Hiçbir sorun da yaşamadım

Godfather

Godfather

Üye
Bir sorun yok bende şu anda kullanıyorum..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt