6630 aptalca hafıza dolu hataları yardım lütfen

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
GrabellA

GrabellA

Üye
    Konu Sahibi
6630 aptalca hafıza dolu hataları yardım lütfen
öncelikle herkese hayırlı günler yukarıdada anlattığım gibi 6630 telefonum winrardan bi dosya aççmaya çalıştığımda yada web de veya real playerde hafıza dolu hatası veriyor format atıyorum oda çözüm olmuo lütfen yardım

Esendağlı

Esendağlı

Üye
öncelikle herkese hayırlı günler yukarıdada anlattığım gibi 6630 telefonum winrardan bi dosya aççmaya çalıştığımda yada web de veya real playerde hafıza dolu hatası veriyor format atıyorum oda çözüm olmuo lütfen yardım

Arkadaşım o hata genelde arka planda çok fazla çalışan program varsa ondan olur.ama sen formatlada düzelmiyor demişsin kardeş bi yanlışın olmasın.formattan hemen sonrada yine aynı problem mi oluyor.bu çok enteresan.bide hangi formatı atıyorsun..

GrabellA

GrabellA

Üye
    Konu Sahibi
aynen kardeş *#7370# atıyorum arka planda bişey olmasa bile veriyo eskiden yoktu

Esendağlı

Esendağlı

Üye
aynen kardeş *#7370# atıyorum arka planda bişey olmasa bile veriyo eskiden yoktu
Hard(* 3 yes ve power tuşu) format atmayı dene bakalım yapacakmı?eğer yaparsa versiyon güncellemeni yap/tekrarla belki düzelir..

ortammanyaa

Üye
ara belleğinizin çok dolmasından meydana gelir,,, eğer herhangi bir oyun,uygulama vs. den çıktıgınıda temanızı değiştirip hemen birden bire işlem yapmaya çalıştıgınızda genellikle bu tür hata mesajını alırsınız...Uygulamalardan çıkınca,uygulama sildikten sonra/yükledikten sonra, diğer işleme başlamadan önce bir 10 sn (max.) bekleyip öle deneyin,ayrıca web sayfalarında gezerken genelde video izlemek istediğinizde real-player kullanıldığı için ara belleğe dosyayı alır,daha sonra bu dosyayı kendisi geç bir zamanda siler...web sayfasını kapatıp çıktıgınızda cache(ara bellek,ön bellek diyede geçer),cookies(çerezler) kısmını seçeneklerden silip temizlemelisiniz,sonrada tekrar web sayfasına girmelisiniz, oyun,uyuglamalarda dediğim gibi ara bellek dolduğundan hata meydana gelir,bunarı gidermek için arka planda uygulama çalışmadıgından emin olun. Format her durumda çözüm sunmaz,heryerde söylüyorum..

GrabellA

GrabellA

Üye
    Konu Sahibi
saol kardeşşş

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
Tamamen boş ram yetersizliğinden kaynaklanan Nokia nın ürettiği nerdeyse bütün symbian modellerde yaşanan aptalca bir hatadır.Sorun arkadaşlarında dediği gibi yetersiz ram sorunudur(6630 bildiğim kadarıyla 7-8 mb boş ram vardı).Buda çoğu uygulamanın çalışmamasına hatta cihazın kendi işlevini bile rahat yerine getirememesinden kaynaklanıyor.Ahh nokia Ahh.Son bir durum boyle bir uyarıda format atmayın.Handy taskman yükleyin ve arka plandaki uygulamaları sonlandırın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt