6630 Açılmıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
redwhite

redwhite

Üye
    Konu Sahibi
6630 Açılmıyor
Selam Dostlar....6630 telefonum açılmıyor, beyaz ekranda Nokia yazısı 15 sn. kadar kalıyor ardından "Telefonun açılışı hatalı satıcınıza başvurun"mesajı devamlı kalıyor.on-off tuşundan başkası tepki vermiyor.Lütfen yardım. Şimdiden Teşekkürler..

madhead

madhead

Üye
hard formatı bidene...forumlarda aratırsan bulursun..yanlız telefonundaki herşey silinecektir..

a21a

a21a

Emekli Yönetici
hafıza kartın varsa çıkarıp telefonu açmayı bir dene..

madhead

madhead

Üye
al ben senin için buldum..aşağıdaki linke tıkla..tabi a21a arkadaşımızın söylediğini uyguladıktan sonra yap..
tıkla

__Midas__

__Midas__

Üye
hafıza kartını çıkar telefonu aç ve kapat sonra hafıza kartını takıp dene açılırsa açıldığında kartı formatla...

swedeniz

swedeniz

Üye
hard format at olmadı hafıza kartını cardreader ile formatla oda olmadı flash attır

redwhite

redwhite

Üye
    Konu Sahibi
dostlar ilginiz için teşekkür ederim. tavsiyelerinizi tek-tek uyguladım.En son hard format olayı ile telefon açıldı.teşekkür ederim.

sefa_92

Üye
kardeşim aynısı banada oldu telefoncuya götürdüm adam sen bu telefonu bir yerden düşürmüşsün dedi benım telefon hala adamda (1,5 yılı geçti)yanı sen o telefonnun üzerine soguk bır su iç:(:agla

emre_kalay

emre_kalay

Üye
en iyysi yazılım attır bi daha olmaz

sino53

Üye
telefon kapalıyken sırasıyla * 3 yeşil tuş ile beraber açma tauşuna açılana kadar basılı tut yıldız-3-arama tuşu-açma

BRK DDN

Üye
Kardeş ona hard formata at ben biliyorum sana söleyim ilk önce sim kartı ve hafıza kartı çıkar
daha sonra tel kapalı iken *(yıldız tuşu), 3 ve arama tuşu(yeşil tuş) daha sonrada açma kapama tuşuna 5 saniye basılı tut senden kilit kodu isteyecek sen eğer değiştirmediysen fabrika çıkışı 12345dir

kaan2222

kaan2222

Üye
arkadaşım hard format atarsan sorun çözülür benim başıma da gelmişti bu olay

xx_nouma_xx

xx_nouma_xx

Üye
kardeş hard format at benimde başıma geldi ben düzelttim

ACMİLANO

Üye
EEEE SENDE SATIŞCISINA BAŞVUR BUDA Bİ FİKİR:D
:kop:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt