ne işine yarıcak ki yarardan çok zarar getirir kamera olayı felan filan hiç deneme derim

kamerayla ilgili bi sorun yok.6680 olsa çift kamera olduğu için sorun olabilir ama 6681 de tek kamera var. yazılım atmak istememin sebebine gelince etkin bekleme menüsü varya onun için![]()

iyi de şimdi şu var kamera kapağı yok mu o telefonun normal kameraya girdiğinde lens kapağını açın diye hata vermez mi öyle sorun olmazsa ben de denerim![]()
bana 6681 yazılımını nasıl atacağımı söylerseniz yeterli olur. kafaya koydum yapacağımhaklısın ama bide vermediğini düşünbana 6681 yazılımını nasıl atacağımı söylerseniz yeterli olur. kafaya koydum yapacağım

nokia software update ile olmuyo onu denedim daha önce. başka bi yazılım yükleme yolu varmı
6681 in product kodunu giriyorum namesis ten sonra teli kapatıp açıyorum nokia software update e giriyorum ama olmuyor. başka bi yükleme seçeneği bilen arkadaş varsa yardımcı olsun. nokia club a gidip 6681 yazılımı atın desem adamlar dükkandan kovalarlar beni heralde![]()
etkin bekleme menüsü olsa keşkeçok uğraştım etkin bekleme menüsü için hatta arkadaşın 6680 telefonundan z deki bütün dosyaları aldım uğraştım ama bi sonuç çıkmadı. yapabilirsem yüzyılın buluşu olacak heralde![]()

kardeş yaparsan valla bende yapacagım bırde ayarlarada bıseyler değişti dedin mesela neler değişti onuda açıklarmısın
ystem/apps/gs/gs.14 isimli dosyayı hex olarak görüntüledim dosyanın içinde etkin bekleme menüsü falan yazıyor ama bunu ayarlar kısmında göremiyoruz nedense. 6680 de de o dosyaya baktım her şey aynı fakat 6630 da görünmüyor etkin bekleme menüsü nedendir anlamadım. hala uğraşıyorum inşallah yaparım