6630 1 Gb Hafıza Kartı Destekliyor Mu ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

icarık

Üye
arkadaşlar bende 7610 var 1 gb kartı açıyor hiç kasılma yapmıyor full içini mp 3 le dolduruyorum.ama filemanla dahada hızlı açıyor

elive

elive

Emekli Yönetici
al sana son noktayı koyuyorum bende de 6630 var 1gb normalde kaldırmıyor bılıyodum ama 5 gun once yenı denedım aldım calısıyor hıc bır sorunum yok.. fıyatıda 17 ytl

disko partizani

Üye
6630 2 gb a kadar destekler.

bonju

Üye
6630 1 GB'lık kartla diğerlerinden daha iyi çalışıyor.Tukcell extradan kingston marka kart aldım.Kartla ilgili bütün sorunlarım bitti.

ysfyldz02

ysfyldz02

Üye
hayır ben kullanıyorum
460 mb ttan sonra sıkıntı yapıyor kartı da bozuyor

qwertycuma

qwertycuma

Üye
hiç bi sorun olmuyo sadece galeriden girince(512mb da) aynı kasıyo tel ama hiç bi sorunum yok tavsiye edrim öyle marka takılmanıza gerek yok 10 ytl ye bile bulabilirsiniz:D

safakk

safakk

Üye
ya yıl 2006 da açılmış konu ya :agla yine hort:@

zibo

zibo

Üye
arkadaşlar 6630 almayı düşünüyorum 1 gb hafıza kartı destekliyor mu merak ettim
bende 6630 kullanıyorum hafıza kartı 512 mb ama telefonumu ağırlaştırıyor. denedim 256 mb ta bayağı iyi çalışıyor.. en azından çıldırmıyorum..

alemburda

alemburda

Üye
%100 DESTEKLİYOR :oke:
ÇOK ESKİ Bİ KONUDAN BAHSEDİYORUZ ZATEN KONUYU AÇAN ARKADAŞTA 2006 DA AÇMIŞ

snacker

snacker

Üye
nerden aldınn

tufan_81

Üye
arkadaşlar hafıza kartı alcaksanız tek kelimeyle ''kingstone'' her türlü ve 6630 bunu kaldırıyor ben kendim denedim

mecay66

Üye
arkadaslşar eger dosyaarı mutazaman derli toplu yaparsanız sorun cıkmaz cok rahat kullanırsınız ayrıca cok da rahat bulursunuz kartı

snacker

snacker

Üye
kaldırıyor .ben denedim .oldu.ama benim 6630 nokianın kendi fabrika çıkıslı.hemde hiç duymuyoo walla

scoop

scoop

Üye
destekler kardeş,benm 7610 bile kaldırıyosa 6630 hayli hayli kaldırır...:ehe

fantastikm

Üye
ewet desteklio kardeşim hatta bende aldım yen i

Tr-Maxicep

Tr-Maxicep

Üye
Eski konu lütfen kilit...

agresiwe

Üye
ewet destekliyo kardeşim ben sahsen 1 gb hafıza kullanıyoprum suan herkeze selamlar

gencay713

gencay713

Üye
evet :oke:

mahmut707

Üye
evt destekliyor. ben de kullanıyorum...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt