6600'ımın açma düğmesi koptu telefonun içini açmayı bilenler YARDIM!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
burak9400

burak9400

Üye
    Konu Sahibi
6600'ımın açma düğmesi koptu telefonun içini açmayı bilenler YARDIM!!!
Arkadaşlar telefonumu yaklaşık 1-2 hafta önce yere düşürdüm.Ogünden itibaren açma tuşu basmada zorlanıyordu.Yani sert basarsam açılıyordu.Galiba üstteki plastik alttaki tuşa temas etmiyordu.Birkaç gün böyle idare ettim.Bu gün telefonumu açmak istedim açıldı sonra ekran karardı ve kapandı bi daha açmak istedim bu defa da NOKIA yazısı geldi ekrana bi 4-5 dk. öylece kaldı sonra pili yerinden oynattım kapandı tekrar açmaya çalıştım açılmadı şarja taktım şarj oluyordu ama açılmadı telefon ben de düğmenin plastiğini çıkardım.alttaki düğmeye kürdanla bastım ama açılmadı sonra bi farkettim ki tuş yerinden oynuyo.Kürdanla yerine oturtayım dedim bu defa telefonun içine düştü.Ters çevirdim tuş elime düştü.tuşun solunda ve sagında 2şer tane tel gibi bişi var galiba bağlantı yerleri onlardı.şu an telefonu oldugu gibi saklıyorum telefoncuya götürmek istemiyorum.telefonun içini açmama yardımcı olursanız resimli veya videolu anlatımla gerisini ben hallederim kabını çıkarmak sorun değil onu biliyorum.ama telefonun içini açamıyorum.yardım bekliyorum....

• Beğen
Tepkiler: sadece üyelik

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Sana lazım olan 3 alet var...Vidalarla uyumlu bir tornavida , bir lehim makinası ve yeni bir power (açma-kapama) tuşu...Bunlar elinde varsa tekrar takabilirsin...Ancak daha önce bu işi yapmadıysan güç yolu üzerindeki lehimi eritirsen yol çekmek zorunda kalırsın...Yani biraz riskli bir iş...Bence bir teknik servis bul 2 dakikada halletsinler...Maalesef video bulamadım...

kur

kur

Üye
enfazla 10tl ye tamirciler yapar,zira en kolay acilan ve parcasi en cok olan telefonlardan biridir.
dert etme tamirciye getir.

Doğan

Üye
ilk defa duydum böyle bişey telefoncular yapar kardes dert etme ;)

Symbiont

Üye
Dikkat Et Bazı Telefoncular Adam Gibi İş Yapmayıp Acayip pahalı Bir Ücret Alıyor Mesale Bi Ara Benimde 6630 oldu ama telefonucu telefondaki bas konuş tuşunu söküp açma kapamaya takmış aman Telefonunuzu Yapan Adamı Kesinlikkle Telefon Tamir Ederken İzleyin

enes66100

Üye
hocam 1,2 cm iletken tel bu orayı kısa devre et acılır o ben oyle kullandım gecıcıcı bı sure

Atakan

Atakan

Üye
İçini açtıktan sonra sorun olmaz.

burak9400

burak9400

Üye
    Konu Sahibi
hepinize teşekkürler.telefon olayını halleetim:D tuşu anlattıgım yerinden yani tam ortasından japon yapıştırıcısıyla yapıştırdım telefona çalıştı.ama kendim kaşındım telefonu bozdum.babamın parçaladıgı bi 3230 vardı onun kamerasını 2-3 defa takıp telefonu açtım kameraya girdim belki artık 6600da 1.3 mp kamera kullanırım diyerekten.baktım 2-3 defa denedim olmadı ben de vazgeçip kendi kameramı taktım telefonu açtım daha dogruzu açamadım çünkü açılmadı ben de baya bi ugrastım açmak için baktım ki açılmıyo sinirlendim telefonun hoparlorunu parçaladım çöpe attım telefon hoparlorsuz bi şekilde evde duruyo bi ara hurda alan bi yere satarım dedim ama ona da babam izin vermiyo neyse hepiniz sagolun.dediğim gibi sorunu hallettim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...