6600 virüs

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

pellegrino

Üye
    Konu Sahibi
6600 virüs
arkadaşlar buradan bu arayanın resmini büyük olarak gösteren programı indirdim ve onu hafıza kartına kurmayı denedim ama olmadı ve daha sonra hafıza kartı takılıyken açılmıyo menü filan arama yapıyo ama menüye hiç bir şekilde girmiyo birde hafıza kartı çıakrtınca menüye giriyo ne yapmam lazım acil yardım

sublieutenant

sublieutenant

Üye
gergin olduğum bir saatte yazılmıştır, özür dilerim... :((

UndeRqRo.uNd

Üye
genelde son işlem geri alınır ama program da kurulmamış o zaman format *#7370#
kolay gelsin.

ya da format atmadan önce bi antivivrüs kur s60 uygulamalarda üst konu.

pellegrino

Üye
    Konu Sahibi
valla nereye açacagımı bilmiyordum o yüzden böyle bir başlık açtım siteye daha yeni üyeyim eger yanlış bir başlık ise adminler veya mod arkadaşlar silebilir

Exalans

Exalans

Üye
evet aynı programı bende kurdum virüs tarattırdım bi hayli virüs çıktı taviyem hafıza kartını çıkar ve kart okuyucuda tarttır

sonbela

sonbela

Üye
acil yardım 6600 telefona mesaj sesiyle yabancı bir yazı geldi tamamı tıkladım :( telefonu acınca yeni mesaj var gosteriyo ama yok üstelik telefon cok yavasladı virus scan anti virusle tarattırdım

9 tane viruslu dosya buldu bunları cracklı dosya oldugundan sildigini dusunuyorum telefona soft formatta attım hard formatta yeniden taradım yine aynı virus cıkmadı ne yapacagım help :agla

miko

miko

Üye
acil yardım 6600 telefona mesaj yo9luyla virus girdi yukledım silemiyorum nasil silerım

ceylannn3

Üye
güzell

Davulbaz

Davulbaz

Üye
acil yardım 6600 telefona mesaj yo9luyla virus girdi yukledım silemiyorum nasil silerım
format at dostum *#7370# bunu deneyebilirsin.(bazen format sonrası temizlenmeyebilir)
veya kapalı iken * 3 yes ve açma tuşuna aynı anda birkaç sn bas buda hard format dostum:oke:

elmyra

Üye
yada bunlarda işi yaramıyorsa tlf cuya 5 ytl bayılıp versiyon attır

mhmtt

Üye
aynı bende oldu hafıza kartına ve telefona format at yoksa telciye götür 5 lira istiyolar

canbaydeniz

Üye
yıldız 3 yeşil tuş üçüne birden basarak telefonu aç. format atmış olursun. kesin çözüm.

asetin_cerkess

Üye
arkadaşlar buradan bu arayanın resmini büyük olarak gösteren programı indirdim ve onu hafıza kartına kurmayı denedim ama olmadı ve daha sonra hafıza kartı takılıyken açılmıyo menü filan arama yapıyo ama menüye hiç bir şekilde girmiyo birde hafıza kartı çıakrtınca menüye giriyo ne yapmam lazım acil yardım

selamın aleyküm

arkadaşlar sorun telefonda değil hafıza kartında hafıza kartını taktığınız zaman karttaki problemden dolayı sistem açılmaz menü tuşuna uzun bastığınız zaman sekmenin boş olduğunu görürsünüz telefona format atmaya gerek yok hafıza kartını bilgisayara yedekle ve format at sonra tekrar yedeklediğin dosyaları hafıza kartına atabilirsin kullanıma hazır ama system klasörünü atma hata da oradan kaynaklanıyor zaten

selametle :bigstar:

by_demiryurek

by_demiryurek

Üye
tel hafızasına virüs programı yüklemeyi dene benimde başıma aynısı geldi hafızaya mccafe(yazılışını hatırlayamadım) yi yükledim tarama yaptım ve herşey normele döndü dostum

qwertycuma

qwertycuma

Üye
netquin antivirüsü kullan işine yarar bide tele reset atmayı dene bazen sistem kararsızlıkları oluyor işe yaramazsa kartı bilgisayara tak system klasörünü toptan sil tekrar tak düzelir oda olmazsa karta format atarsın ama büyük ihtimalle olur

ahmet07_67

ahmet07_67

Üye
telefonun ölmüş :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt