6600 turkcell messenger Acil Yardım !!!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

webhome

Üye
    Konu Sahibi
6600 turkcell messenger Acil Yardım !!!!!!
Arkadaslar 6600 Telefonuma Turkcell Messenger Kurdum. Msn Baglanıyor Ama Durmadan Messenger Uygulamasında Verı Gonderıp Alma Dıye SOruyor Evet Dıyorum Msn Bırı Onlıen Olurken Konusma Yaparken Hep Soruyor Ama Arkadasımın N70De Bır Kere Baglanırken Soruyor Neden Acaba 6600 Da Hep Soruyor ?? Acıl Yardım Edersenız Sevınırım

o9uz

o9uz

Üye
walla ben de de vardı 6600 öyle yapıyodu fitil oldum sonra telefonu deiştim kurtuldum.boşver kullanma daha iyi

webhome

Üye
    Konu Sahibi
yok kardes ya :D herıfın bırı cozmusde soylemem dıyo :D Yokmu Bılen Abılerım :(

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
valla uygulama yoneticisinden turkcell messenger in ustune seçeneklerden ayarları tıkla orda yazıyor zaten şebeke erişimi falan onu "yalnızca bağlanırken"diye değiştir o zman sorun kalkıyor (en azından mig33 ve benzeri programlarda)ama turkcell messengerde işe yarar mı bilmem:)

webhome

Üye
    Konu Sahibi
uygulama yonetıcısınde :D turkcell messenger olsa bakardım ama :D yok :D harbı bunu kurdum ben kaldırmam gerekse nerden kaldırcam:D allla alla ıse bak ya :naughty: bu turkcell cakal :)

--------------- Ekleme ---------------

yokmu yardım edecek olan uygulama yonetıcınsde turkcell messenger yok

CanceR

CanceR

Üye
arkadaşım hangi internet ayarlarıyla giriyosan onu düzenle doğrulama yı normal yap o şekil dene sonucuda buraya yaz ;))

webhome

Üye
    Konu Sahibi
dogrulamayı normal yaptım gene aynı kardesm - bılgısaraydan ınternet ayarını kullanıyorum

sureklı evet e basıyorum ya bıkdım :(

Arkadaslar Ayrıca :) Konturum 15 Di Bi 2 Ye Dusuyor Bı 20 Ye Cıkıyor :D Turkcell sasırdı :D Su Msn Sorunuda Cozulse Tam Olcak :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt