6600 telefonum bozuldu Ne yapmalıyım?

Sponsorlu Bağlantılar

Nirvana2005

Üye
    Konu Sahibi
6600 telefonum bozuldu Ne yapmalıyım?
selam arkadaslar benim telefonuma format attım daha sonra telefonu calıstırdım fakat telefon acıldıktan sonra yazılar kendi kendine yok olmaya basladı acaba sorun ne olabilir?

mservank

mservank

Üye
yazılar tamamen mi yok oldu yoksa küçüldü mü galiba yazılım yüklemenden başka çaren yok

Ozan

Ozan

Admin
selam arkadaslar benim telefonuma format attım daha sonra telefonu calıstırdım fakat telefon acıldıktan sonra yazılar kendi kendine yok olmaya basladı acaba sorun ne olabilir?
nasıl format attınız *#7370# ile mi yoksa hard format mı ( *, 3 ,yes ve açma tusu seklinde )

Nirvana2005

Üye
    Konu Sahibi
7370 formatını attım telefon acılıyor birkac sanıye sonra tellefon ekranı kapanıyor hıc birsey kalmıyor

Nirvana2005

Üye
    Konu Sahibi
yardım ederseniz sevinirim

Ozan

Ozan

Admin
Merhaba

Telefona Hard Format atmanız gerekecek

Format ile ilgili konumuz
Symbian Telefonlarına Format Atmak

2) Hard Format

Eğer telefonunuz hiç açılmıyorsa veya güvenlik kodunuzu bilmiyorsanız hard format atarak telefonunuzu tekrar aktif hale getirebilirsiniz.

Format Yöntemi: Telefon kapalı iken (*) (3) (yes) ve yukarıdaki kapama açma tuşuna birlikte basarak format işlemini yapabilirsiniz.

Not: Bu işlemleri yapmadan önce bataryanızın en az yarısının dolu olmasına dikkat ediniz...

Nirvana2005

Üye
    Konu Sahibi
bende basıyorum bu duğmeleree telefon kapalıyken fakat telefon da nokıa yasısı cıkıyor normal acılıyor bir kac sanıye sonra ekran silinerek telefon kapanıyor

POWER

POWER

Üye
Dostum tuşlara sırasıyla basman gerekiyo.Doğru yaptıysan ekranda formatting diye bi yazı çıkcak...

Nirvana2005

Üye
    Konu Sahibi
ben yıldız kare 7370 kare yazana kadar telefon tekrar baslatıyor kendini acılıp kapanıyor surekli

Nirvana2005

Üye
    Konu Sahibi
sırasıyla derken hepsine aynı anda değıl mi?

Nirvana2005

Üye
    Konu Sahibi
sorunum hala devam ediyorrr yardımlarızı bekliyorumm

Ozan

Ozan

Admin
Arkadaşım *#7370# yi unut onla alakalı birşey degil bizim anlattıgımız

Format Yöntemi: Telefon kapalı iken (*) (3) (yes) ve yukarıdaki kapama açma tuşuna birlikte basarak format işlemini yapabilirsiniz.

Önce * tusu, 3 tusu, ve yes yani yesil arama simgeli tusa basılı tutun 3 tusa eliniz basılı ise, telefonun üstündeki açma tusuna basın o arada 4.tus olarak 4 ü aynı anda temas etti mi 3 sn sonra formatting yazısı gelecek.

gönülsüz

gönülsüz

Üye
hart işe yaramadıysa at onu yenisini al daha ucuza mal olur

OGUZHAN432

OGUZHAN432

Üye
bence batarya da sorun var sarjı olmayabilir

culhamit

Üye
yeni telefon al=D

mchtgs96

Üye
benim telefonda ilk önce nokıa yazıyo sonra kapanıyor

muratkasap

Üye
format atarken şayet şarjın bittiyse bunun olması çok normal

Python Coder

Python Coder

Üye
benimde öyle bişey başıma gelmişti telefonu aldığım yere gittim adam bişeyler yaptı telefona kablo falan soktu telefoncuya git bence dostum

ayaz_58

Üye
s.a suan burda kımse varmı bılmıyorum ama 6600 eski modelını kullanıyorum hıc bı sekılde tlfla alakalı bısey yokken tlf kapandıgını gordum tekrar actım ekrandan yazılar gıttı bembeyaz oldu tlf sonra acamadım bıraz ugrastım bataryayı sert takınca tlf acıldı format attım aynı sorunlar tekrar edıyor beynimi bitti artık bittiysede bunun yazılımını kendim atabılırmıyım ???

Üst Alt