Telefon Tavsiyesi 6600 mı n73 mü_?

Sponsorlu Bağlantılar

6600 mı N73 mü_?

• Kullanılan toplam oy
    125
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
C01aY

C01aY

Üye
Antika tarzı istiyosan 6600 ı al.Ama N73 daha güzel.Menüsü ve kamerası mükemmel.

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Arkadaş benim tavsiyem sana 6600 alma ben 2005 yılında aldım ve 2 sene kullandım satmaya acıdım sağlam olduğu için yani demem oki sağlam 6600 sahibi zaten satmaz bulursan bozuk hasarlı veya başka bir kusuru çıkar senin isteklerinde benimki ile aynı illede sis açsın diyorsun ben bu yüzden çok araştırdım ve en sonunda N70 aldım solda özelliklerimde görürsün 1GB hafıza kartı kullanıyorum, biraz kasıyor ama bunda başka kullanılmaz çünkü video 1 dk 5MB resim ise 500kb civarında sana tavsiyem seçeneklerini iki telefonla sınırlama yüzlerce telefon var ucuz istiyorsan 6680 biraz daha pahalı olsun dersen benimkinden yani N70 derim ama şu bir gerçek ki sisx dosyalar kaliteli ve eşi bulunmayan ve sis dosyalarına göre daha hızlı ve kaliteli dir sana son olarak 2 telefonla sınırlama derim tercih senin......

tunacelik

Üye
6600 tarih oldu artık ben suan kullanıyorum ama bu haftasonu n73 alcam 6600 hiç hoşuma gitmedi tavsiye etmem kimseye

guest1212

guest1212

Üye
abicim bende bi 6600 bide n95 var yani ben hem n series i hemde s60 ı gördüm eğer kamera we ekran çözünürlüğü önemli deil diosan 6600 kesinlikle daha ii ama ben senin yerinde olsam n73 alırdım hem onda n-gage var

XXPOXX

XXPOXX

Üye
Sis dosyaları nedir

daki_87

daki_87

Üye
tabiki n73

Cs***MaN

Cs***MaN

Üye
bu soruyu soran deli galiba akıllı bi insan soramaz 6600 n73 ün yanında telefonmu ben size bunu soruyorum ?

mKcReat!Ve

mKcReat!Ve

Üye
n73 de iyi 6600 da ama benim gönlüm 6600 dan yana :)

Xenium

Üye
bu ne saçma bi soru 6600 ile N73'ü karşılaştırmak 3310 ile N95'i karşılaştırmak gibi bişey tabiki N73

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Yorumsuz. N73 Derim.

assa123

Üye
tabiikii 6600 sen dedene karşı çıkablirmisn :) buda ona benzer n73 daha çocuk

alpertemmuz

alpertemmuz

Üye
6600 ın yeni çıkan modeliyse al slide veya fold...

Doğan

Üye
paran varsa kesinlikle n73 ;)

derbeder_21

Üye
tabiki n73 şaşma ikinci elini al sende ben aldım ii

Odysseus

Odysseus

Üye
Karşılaştırmak bile saçma birisi 7 sene öncenin teknolojisi birisi 3 sene öncenin. Ayrıca anket şıkları beni gülmekten öldürdü. :kop:

SlashGun

SlashGun

Üye
Ula telefonla yapmadığım kalmadı .. Ne versem alıyo :D Böyle telefon mu var ..
N-gage attım bea .!

OGUZHAN432

OGUZHAN432

Üye
ya aga sen delimisin onlar karşılaştırılacak teşeonmu ya benim profilimde kullandığım tellere bak biri 6600 biri n73 me yani ben işi biliyorum diyebilirim elime 1o tane 6600 verseler n73 ümle değişmem

darkasasteam

darkasasteam

Üye
saolasın tesekkurler

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
Tabii ki N73...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt