burak9400
Üye
abi sen gel beni dinle aklın varsa 6600 da alma 6630 da alma alacaksan n73me al şuan piyasadaki en iyi ve kaliteli telefon budur bnu her telefoncu bilmez.ben de bilmem.peki bu tavsiyeyi niye mi yapıyorum?söliyim.ben 6600 kullanıcısıyım 2 yıldır kullanıyorum ve telefonumdan gerçekten çok memnunum bu güne kadar 2-3 defa arıza çıkardı o da benim salaklıgımdan.telefona 45 tane prog. yüklersem 30 a yakında oyun yüklersem tabi bozulur.
neyse konu bu diil.abi en samimi arkadaşım 6630 kullanıyo ve memnun ama çocuk tek kelimeyle cahil.telefonu kullanmayı bilmiyo ce telefonuna bi prog. dahi yüklemiyo çok korkuyo.telefenuna bişi olur die çok korkuyo.neyse konumuz bu da deil.abi benden sana tavsiye eğer bunlardan birini almayı kafaya koymuşsan 6600 tavsiyemdir.sana 6630'un eksi yönlerini söliyim:
bikere ssesi 6600 dan kat kat az ben programla yükseltiyorum sesini
daha kaba duruyo
daha dayanıksız(6600ımı okulda çocugun kafasına attım çocugun kafası şişti ve hocam beni bi güzel azarladı ama telefona hiçbişi olmadı sadece kabu kırıldı
)
ve kızılötesi yok kızıl ötesini artık kullanan da yok ama değerini bilirsen süper işlere yarar mesela aşagı caddedeki bekocunun vitrinindeki tvlerin kanalını telefonum sayesinde değiştiriyorum ve adam her seferinde yakalıyıp kovalıyo beni

6630'un artı yönleri:
bi kere kamerası süper net 1.3mp diye biliyorum ve 8x zoom warmış ben kamerasını accayip beğendim.ama sesi az çııkıyo.telefon hafızası 6600 a göre daha çok muş.
valla öne çıkanlar bunlar benden sölemesi.tabiki de herkesin kendi malı kendine göre güzeldir ama tavsiyem sapına kadar 6600 ama artık sağlamını bulmak çok zor.eğer 6600 alırsan ve arıza çıkarırsa sana yardımcı olabilirim ama unutma ben telefoncu değilim sadece lise öğrencisiyim

ama 6600 ı benden iyi bilen yok diyebilirim
nokia fabrikası bile benim bildiğimi bilmiyo 

neyse konu bu diil.abi en samimi arkadaşım 6630 kullanıyo ve memnun ama çocuk tek kelimeyle cahil.telefonu kullanmayı bilmiyo ce telefonuna bi prog. dahi yüklemiyo çok korkuyo.telefenuna bişi olur die çok korkuyo.neyse konumuz bu da deil.abi benden sana tavsiye eğer bunlardan birini almayı kafaya koymuşsan 6600 tavsiyemdir.sana 6630'un eksi yönlerini söliyim:bikere ssesi 6600 dan kat kat az ben programla yükseltiyorum sesini
daha kaba duruyo
daha dayanıksız(6600ımı okulda çocugun kafasına attım çocugun kafası şişti ve hocam beni bi güzel azarladı ama telefona hiçbişi olmadı sadece kabu kırıldı
)ve kızılötesi yok kızıl ötesini artık kullanan da yok ama değerini bilirsen süper işlere yarar mesela aşagı caddedeki bekocunun vitrinindeki tvlerin kanalını telefonum sayesinde değiştiriyorum ve adam her seferinde yakalıyıp kovalıyo beni

6630'un artı yönleri:
bi kere kamerası süper net 1.3mp diye biliyorum ve 8x zoom warmış ben kamerasını accayip beğendim.ama sesi az çııkıyo.telefon hafızası 6600 a göre daha çok muş.
valla öne çıkanlar bunlar benden sölemesi.tabiki de herkesin kendi malı kendine göre güzeldir ama tavsiyem sapına kadar 6600 ama artık sağlamını bulmak çok zor.eğer 6600 alırsan ve arıza çıkarırsa sana yardımcı olabilirim ama unutma ben telefoncu değilim sadece lise öğrencisiyim

ama 6600 ı benden iyi bilen yok diyebilirim
nokia fabrikası bile benim bildiğimi bilmiyo