6600 jar dosyası sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Spawn

Spawn

Üye
    Konu Sahibi
6600 jar dosyası sorunu
cihaz sis tipindeki dosyaları yüklüyo fakat java dosyalarını yüklemiyo ne yapmam gerekir şimdiden teşekkürler:sos
Kod:
konuya moderatör cevabı: dosyaların .jar uzantılı olduğundan emin olun her winrar dosyarı java dosyası değildir ve yüklerken çıkan hata mesajını bu konuya yazınız Exalans

• Beğen
Tepkiler: ferhatsa

Exalans

Exalans

Üye
cevap işinize yaradımı?

UndeRqRo.uNd

Üye
dosyada sorun olabilir ya da arkadaşın da dediği gibi rar dosyası içerisindedir.

windows ' dosya uzantılarını görebilmek için:
kalsör içine girin ve Araçlar > Klasör Seçenekleri > Görünüm > Bilinen Dosya Türleri için Uzantıları Gizle 'deki tik işaretini kaldırın.

Spawn

Spawn

Üye
    Konu Sahibi
rar içinde değil kart okuyucuyla atıyorum verdiği hatayıda birazdan yazıcam

Spawn

Spawn

Üye
    Konu Sahibi
dosyayı others klasörüne atıp dosya yöneticisini açtım.zaten ilk başta tanımladığı dosyalarda çıkan turuncu kutucuk çıkmıyo soru işareti çıkıyo yükle diyince geçersiz dosya yazıyor.telefonda java olmadığını düşünüyorum soft format atsam düzelirmi?formatın başka etkileri olurmu.

UndeRqRo.uNd

Üye
geçersiz dosya diyorsa dosyada hata olduğu anlaşılıyor, formata gerek yok bence.

diğer dosyalar çalışacaktır.

Spawn

Spawn

Üye
    Konu Sahibi
çok dosya denedim ama olmadı:(

sublieutenant

sublieutenant

Üye
güzelim, yükleyici (child installer) uygulaması *.sis dosyasını, dosyanın içeriğinden *.jar dosyasını ise sadece uzantısından tanır.. eğer dosyanın ismi ahmet.jar , ayşe.jar değilse yükleyici bunu tanıyamaz ve dolayısıyla sistemde tanımaz... ama yüklemeden çıkma sorunu var ise c:\nokia\install klasörünün yerinde olduğundan emin olun, yoksa bu isimde bir klasör açın....:lol

Spawn

Spawn

Üye
    Konu Sahibi
güzelim, yükleyici (child installer) uygulaması *.sis dosyasını, dosyanın içeriğinden *.jar dosyasını ise sadece uzantısından tanır.. eğer dosyanın ismi ahmet.jar , ayşe.jar değilse yükleyici bunu tanıyamaz ve dolayısıyla sistemde tanımaz... ama yüklemeden çıkma sorunu var ise c:\nokia\install klasörünün yerinde olduğundan emin olun, yoksa bu isimde bir klasör açın....:lol

güzelim müzelim hayırdır:sinirneyse tavsiyeler için herkese teşekkür :spr

POWER

POWER

Üye
sublieutenant öledir işte o sadece takılıyor ne war bunda?Hem sana yardımcı olmuş bak...kötü bi niyeti olsa sana yardımcı olmazdı dimi umarım sorunun çözülmüştür çözülmediyse yine belirt :spr

Spawn

Spawn

Üye
    Konu Sahibi
sorun çözülmedi başka bi yöntem önerebilecekmisiniz?

POWER

POWER

Üye
Dostum Fotmat atmanı öneririm...

Honda-VTI

Honda-VTI

Üye
Soft formatın işe yarayacağını sanmıyorum hard format atman lazım bence :spr

Spawn

Spawn

Üye
    Konu Sahibi
ya heralde bende symbian 8 yüklü ondanmıdır?

Honda-VTI

Honda-VTI

Üye
İyi de telefon 6600 nasıl symbian 8 yüklü anlamadım?

> çileke$ <

> çileke$ <

Üye
formatla alakası yok yüklemeye çalıştığın jar dosyası s60 serisi değildir o yüzden yüklemez yani s40 veya s80 serisi telefonlar için üretilmiş oyun veya uygulamadır.

Spawn

Spawn

Üye
    Konu Sahibi
evet formatı denedim işe yaramadı napalım artık sis dosyalar daha iyi onları yüklerim bende:spr

sefarad84

Üye
eywallah kardeşiim

Üst Alt