6600 Hikayesi ve tamir:)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
quigleyarman

quigleyarman

Üye
    Konu Sahibi
6600 Hikayesi ve tamir:)
6600 topladım.Masrafı 40 tl ama şöyle pili yoktu arkadaşım verdi eski kullanmadığı telefonun pilini masraf 30 a düştü 9 tane tuş basmıyor çip nem kapmış ankartta lehimle fönle tamir ettirdim 20 tl verdim geriye sadece hafıza kartı kalıyor bende sd1gb kart vasdı ama 6600 uymuyor yeni modeller için onuda 256 lık veya 512lik 6600için takasa edicem sonuç olarak 20 tlye telefon topladım:)

Astrosman

Astrosman

Üye
Hayırlı olsun gurban :)

spy ghost

spy ghost

Üye
6600 topladım.Masrafı 40 tl ama şöyle pili yoktu arkadaşım verdi eski kullanmadığı telefonun pilini masraf 30 a düştü 9 tane tuş basmıyor çip nem kapmış ankartta lehimle fönle tamir ettirdim 20 tl verdim geriye sadece hafıza kartı kalıyor bende sd1gb kart vasdı ama 6600 uymuyor yeni modeller için onuda 256 lık veya 512lik 6600için takasa edicem sonuç olarak 20 tlye telefon topladım:)
hayırlı olsun ölümsüz çıktı bu 6600 da varya :d: ben 1-1.5 sene kadar kullandım güzel telefon fakat yavaş oyun desen herşeyi desteklemiyor ne kadar symbian ve java da olsa

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
6600 güzel olmuşta 40 olaydı bari n73 olaydı :D

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Hayirli Olsun .. Az Cekmedim 6600'Dan :)

viktoreznov

viktoreznov

Üye
telefon toplayanı da ilk defa gördüm. Hayırlı olsun. :D

• Beğen
Tepkiler: spy ghost
quigleyarman

quigleyarman

Üye
    Konu Sahibi
telefon toplayanı da ilk defa gördüm. Hayırlı olsun. :D

:D valla pc kasa toplama gibi topluyom:D bi arkadasımın n70 i su dolu bardağa düşmüştü onun mikrofon parçasınıda 66 ya taktım 10 senelik daha yedek parçası yazılımları elimde mevcut:D

karayel90

karayel90

Üye
Hehehe :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt