6600 Da Jar Uzantılı Oyunlar Nasıl Oynanır?

Sponsorlu Bağlantılar

cihangumus

Üye
    Konu Sahibi
6600 Da Jar Uzantılı Oyunlar Nasıl Oynanır?
6600 da jar uzantılı oyunlar nasıl oynanır kurulumu nasıl yapacağım???

***BlackrosE***

***BlackrosE***

Üye
Normal olarak yükle arkadaş sen yenisin galba...

Aynen sis yükler gibi bi sorun yok...

ama s60 için olanları kullan diğerleri s90 olmaz s40 da ekreanda küçük olarak gösterir pixsel olarak

assus

Üye
blackrose sagolkardeş dediyin gibi benyeniyim ama bilgiyi palaştığın için yine sagol allaha emanet ol:)

by_xtr

by_xtr

Üye
blackrose güzel kardeşim olurmu öle şey 6600 kullanıyom jar dosyalarını atıyom dosya desteklenmiyo diyo bunun bi programı vardır öle olurmu hiç

elmyra

Üye
6600 telefonalrı java desteği sunuyor sizin dediğiniz gib desteklenmeyen format demesi imkansız tekrar bir kontrol edin ama belkii jad dosyasıdır atmaya calıştığınızzz ben eski tlfnumda kullanıyordumm

worldcild

Üye
6600 da java desteği war desteklemediği dosyanın bozuklugundan yani uyumuszlugundan kaynaklanıyordur..siz s60 için java uygulamarını secmelisiniz

beyin19

Üye
kardeş bende de jar çalıştırmıoyo jad denbiyorum oda olmuyo sadece sis oluyo ama kanka msn indircem jar yada jada yükleyemiyorum.. :(

thegrafiker

Üye
ya arkadaşlar n95 aldım ve bir türlü oyun oynayamıyorum.internetten oyun indirdim ama indirdiğim klasörü açtığımda bir sürü dosya var ve oyunu nasıl oynayacağımı bir türlü beceremedim.s60 oyunlarından indiriyorum.ne yapmam gerekiyor bir yardımcı olursanız çok sevinirim...

23bmw22

Üye
güzel

--------------- Ekleme ---------------

çok güzel oyunlar

Üst Alt