6600 da çevrilen videolarda Ses sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yumit

Üye
    Konu Sahibi
6600 da çevrilen videolarda Ses sorunu
Arkadaşlar 6600 telefonum için çevirdiğim bütün videolarda Ses sorunu yaşıyorum.Bu konuyu bilen duyan gören varsa bana bi yardımcı olursa sevinirim.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Kardeş hangi programla çeviri yapıyorsun vede nasıl birses sorunu var ses bozukmu hiçmi yok yoksa.
ben total video converter i kullanıyorum hiç öyle bir sorun yaşamadım.ama çeviri yaparken cihazına uygun şekilde çevirmeye dikkat etmen lazım.video oynatıcı olarak hangi pro yu kullanıyorsun.yani hiçbir bilgi vermemişsinki.daha iyi yardımcı olabilelim

yumit

Üye
    Konu Sahibi
ImTOO MPEG Encoder Ultimate,Ultra Mobile 3GP Video Converter programlarında açık öğretim derslerini çeviriyorum.videolarda hiç ses yok görüntü tamam da

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Ses codec leri eksik olabilir.dediğim gibi total da şimdiyekadar hiçbir sorun yaşamadım

emre_kalay

emre_kalay

Üye
cevirdigin proda bisi vardır kesin

MuSTaFa..!

MuSTaFa..!

Üye
bnde de aynı sorun var total video converterı kullanıorum fakat olmuo

furkano

furkano

Üye
uygun codec te çevirim yapmıyor olabilirsiniz.. yada yüksek kalitede cevirim yapıncada yapabilir bunu.. çözünürlük ve kbs sini düşürerek deneyin..

MuSTaFa..!

MuSTaFa..!

Üye
bn çözdüm önce videoyu 3gp ama wma3gp yapcan sonra tekrar normal 3gp yapacan (bunu yapman için çeviricin total video converer olmalı!!!!!)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt