6600 çekim kalitesini yüüksetme!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cort0303

cort0303

Üye
    Konu Sahibi
6600 çekim kalitesini yüüksetme!!
iyi günler. bende 6600 var çekim gücü çok düşük. bunu güçlendirmek için proğram veya farklı bir yöntem var mıdır? bilgilerinizi bekliyorum. teşekkürler

CryDaqqeR

CryDaqqeR

Üye
Malesef :) Vga kamera ancak o kadar oluyor :)kamera ayarlarından görüntü kalitesini yüksek yaptıysan yapabileceğin pek de bir şey yok

• Beğen
Tepkiler: cort0303
cort0303

cort0303

Üye
    Konu Sahibi
avea hat kullanıyorum turkcell de var hattaki çekim gücünden bahsetmiştim :)

----------Eklendi @ 09:01:49 ---------- Yazıldı @ 09:01:01 ----------

Malesef :) Vga kamera ancak o kadar oluyor :)kamera ayarlarından görüntü kalitesini yüksek yaptıysan yapabileceğin pek de bir şey yok
hattım avea ve turkcell hat çekiminden bahsetmek istemiştim :)

CryDaqqeR

CryDaqqeR

Üye
:kop:afedersin okuyunca ilk aklıma kamera geldi valla öyle bir program hiç duymadım ama eskiden şey derlerdi bir hurafe gibi söylüyorum:ehe örneğin *#9999# yapınca mesala bir kaç dakikalığına hat daha iyi çekiyor gibi numarayı salladım tabi :D hiç böyle bir şey denemediğim için sadece olabilir belki programı da vardır bilen varsa yardımcı olsun :)

byred55

Üye
anakartı ölmüş olabilir :(

onurahmet03

onurahmet03

Üye
Böyle Bir program yok ve olmayacaktır.İşi biliyosan kamerayı sök orda antene kablo bağla -veya bakır Çek Biraz Hemen Yukarı çıkar olur zaten çok çıkırtmaya gerek yok veya anten yerine değmiyordur.Az kafasını ileri geri sıktır çekim oynuyosa anteni yerine tornavidayla kaktır.

• Beğen
Tepkiler: ismailee
spy ghost

spy ghost

Üye
6600 vga kamera olduğundan nokia o sıralar kameraya dikkat etmedi galiba çekim kalitesini yükseltmek için bi program yoktur

Penci Hoca

Penci Hoca

Üye
Böyle Bir program yok ve olmayacaktır.İşi biliyosan kamerayı sök orda antene kablo bağla -veya bakır Çek Biraz Hemen Yukarı çıkar olur zaten çok çıkırtmaya gerek yok veya anten yerine değmiyordur.Az kafasını ileri geri sıktır çekim oynuyosa anteni yerine tornavidayla kaktır.

n70 de bu antena nerde olur? Bilen varmy? Yardam..!!

femtv

Üye
fx camera var bi bakın istersenız.

yunus5055

yunus5055

Üye
Normalde 6600 inki oldukça iyi .. Sanırım senin telin iletken yerleri paslanir gibi birşey olmuştur .. Temas yerlerindeki iletkenlik oranı azalmış olmalı ... Çözümü tahmin edersin artık ...

kunduzz01

Üye
Normalde 6600 inki oldukça iyi .. Sanırım senin telin iletken yerleri paslanir gibi birşey olmuştur .. Temas yerlerindeki iletkenlik oranı azalmış olmalı ... Çözümü tahmin edersin artık ...

arki 5110'nun cekim gucu nasil yukselte bilirim. (baz istasyonu kesmez uydudan cekicek.)

yunus5055

yunus5055

Üye
Ne laf söylesem bilemedim şimdi ... Maxicep üyeliğime yazık ...

yunus5055

yunus5055

Üye
Veledi zina midir nedir bu çocuk anlamadımki arkadaş ... Ne yüzsüz birşey çıktı bu ... :off:

Kiziltilki1

Kiziltilki1

Üye
sacmaliyor iste salla gitsin. Takmayin kafaniza. Kunduz dikkat et kendine :polis:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt