hattım avea ve turkcell hat çekiminden bahsetmek istemiştimMalesefVga kamera ancak o kadar oluyor
kamera ayarlarından görüntü kalitesini yüksek yaptıysan yapabileceğin pek de bir şey yok

afedersin okuyunca ilk aklıma kamera geldi valla öyle bir program hiç duymadım ama eskiden şey derlerdi bir hurafe gibi söylüyorum
örneğin *#9999# yapınca mesala bir kaç dakikalığına hat daha iyi çekiyor gibi numarayı salladım tabi
hiç böyle bir şey denemediğim için sadece olabilir belki programı da vardır bilen varsa yardımcı olsun 
Böyle Bir program yok ve olmayacaktır.İşi biliyosan kamerayı sök orda antene kablo bağla -veya bakır Çek Biraz Hemen Yukarı çıkar olur zaten çok çıkırtmaya gerek yok veya anten yerine değmiyordur.Az kafasını ileri geri sıktır çekim oynuyosa anteni yerine tornavidayla kaktır.
fx camera var bi bakın istersenız.
Normalde 6600 inki oldukça iyi .. Sanırım senin telin iletken yerleri paslanir gibi birşey olmuştur .. Temas yerlerindeki iletkenlik oranı azalmış olmalı ... Çözümü tahmin edersin artık ...
arki 5110'nun cekim gucu nasil yukselte bilirim. (baz istasyonu kesmez uydudan cekicek.)

Ne laf söylesem bilemedim şimdi ... Maxicep üyeliğime yazık ...