6600 a Mmc Hafıza Kartı...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Razorback

Üye
    Konu Sahibi
6600 a Mmc Hafıza Kartı...
herkese selamlar...

forumda gezerken nt'de ucuza mmc kart ilanı gördüm ve araştırma yaptım....

linkte 1 gb kingston mmc kart 47 ytl...

size sormak istediğim 1 gblik kartı benım 6600 görürmü?
rs mmc nin ne oldugunu biliyorum ama dv rs mmc nedemek bilmiyorum? dv olması önemli birseymı?
ayrıca linktekı 1gblik kartın okuma yazma hızları nedir acaba?

veya bu kart iyi değil diyorsanız sizin öneriniz nedir??
teşekkürler...

Lion Heart

Lion Heart

Üye
walla okuma yazma hızı telefona bağlı. Genel olarak bilinen bi şey ki bunu tel üreticileride söylüyor: Hafıza dolmaya başlayınca telefonda dosya yöneticisinde kart içerisinde gezmek, ulaşmak dosyalara zaman alır. DV Rs-mmc 6600da çalışırsa al. 6630'u olan birisinden kartını al çalışırsa bu kartı al. DV RS-MMC olması kartının ileriki model telefonlarda kullanmana olanak sağlar.

candeniz_1991

candeniz_1991

Üye
Bende NCP 1gb lık kart var telefonumda 6600 yani.... az yavaşlama oluyor.
256 lık taksanda öyle yavaşlama oluyor 512 de taksan oluyor 1gb ta taksan oluyor ben kartımı 160 a almıştım zamanında.....
Şimdi 6600 ı satmayı düşünüyorum(casper handoffice)almayı düşünüyorum eğer 6600 ın varsa sat 6630 falan al bence ama illa kullanacam diyosan 1gb lık kingstone ucuz bence hemde çok ucuz hemen al bence ama az birşey yavaşlar 6600.............

Razorback

Üye
    Konu Sahibi
beyler yavaslar diyince korkuttunuz valla.. zaten yawas bir tel 6600...
peki dv nin getirdiği özellik nedir, söleyebilirmisiniz?

256 512 ve 1 gb dekı yawaslamanın aynı oranda olduguna emınmısınız??

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Yavaşlık oranında çok az fark vardır, ama mutlaka fark vardır..

KRAL74

Üye
6600 1 gb DEĞİL 4 BİLE ÇALİŞTİRİR AMA YAVAŞAMA OLUR AŞIRI BİLGİ YORAR BOZULABİLİR SİSTEMİ...

ilkertaner

ilkertaner

Üye
1GB lık hafıza kartını önermem.6600'ım var 512'lik kullanıyorum.şu an 50 MB boş yer var ama hiç yavaşlama olmuyor.1GB da yavaşlama olabilir.

asepsi

asepsi

Üye
ben 6600da 256, 512 ve 1gblik kartların hepsini denedim ve aylarca kullandım. şu anda 1gb olanını kullanıyorum ve şiddetle tavsiye ediyorum. hafızayı çok fazla doldurmadığın sürece kasıntı yapmıyor telefonda.. hatta daha da rahatlatıyor diyebilirim. fakat benim 6600ın versiyonu 5.53 tü yani senin ki nedir bilemem fark eder mi etmez mi onuda bilemiyorum.. gördüğüm bu benim tabi yine yol senin arkadaşım..:oke:

qwertycuma

qwertycuma

Üye
onun nersi ucuz ya 10 ytl ye bulabilirsin alma sakın:D ne vercen okadparaa

rapçi06

Üye
yitiksevda arkadaşa katılıyorum doğru söylüyor...bende kullandım 6600 da 1gb hafıza kartı telefonda fazla yavaşlama olmadı (kasmadı telefonu)... yalnız benim de telefonun versiyonu 5.53...6600 telefonunun versiyonu 5.53 olanlar 1 gb almasını tavsiye ederim...(telefonunuzun versiyonunu öğrenmek için yıldız kare 0000 kare tuşlarına basmanız yeterli bilmiyenler için)

blameless

Üye
1 gb hafıza kartına 47 lıra verıyorsan ya para harcayacak yer arıyorsun yada afedersın kerızsın 2 gb bıle 20 tl hayırdır cok mu paran var mmc olması yeter marka onemlı mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...