6500 slide yeni guncellemesi cıktı...

Sponsorlu Bağlantılar

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Teşşekkürler.
 


zarar

Üye
ellerine saglık arkadaşım denıcem hepsını
 
hakki1010

hakki1010

Üye
yaa guncelleyınce ne deısıokı arkadaslar hıc anlamıyorum bu ıslerden yardımcı olun yenı aldım bu telı........................................
 

cavoooo

Üye
benden size tavsiye olsun.Ekranda çizgi atma olayı bendede vardı. bende cihazı darty den aldım. ilk ay kafayı yedirtti bana. kendim formatladım. telefona özgü kodu degiştirdim. basıma gelmedik kalmadı. en son care servise götürdüm son sürümü yüklediler gene düzelmedi. servis nokia genel servis destegini aradı. durumu iletti. bunun normal oldugunu belirtiler. arıza durumu olarak sayılmıyor. belki ilerleyen günlerde bir yazılım sayesinde düzelir ama ne gariptir ki aynı program baska cihaza yükli iken çizgi atması olmazken bizim cihazlarda bu sorun meydana geliyor. ben yazılımdan olmadıgını düşünüyorum. sizede tavsiyem telefonu bosa formatlamayım ugrasmayın o şekilde kullanın

--------------- Ekleme ---------------

ha o arada telefonu formatlamak bana hareketli nokia ya özgü 2 tane ekran koruyucuya maal oldu. onlarıda geri yükleyemiyorum hiç bir yerde yok. denizin üzerinden uçak uçarak gidiyordu. bunu temin etmenin yolu varmı acaba. muhtemelen yok gibi çünki servis bile yükleyemedi:))))
 

lovemaking

Üye
benim 6500slide var internetten yazılım güncellemesi indirdim güncelleme yaparken hata oluştu ve bir daha calıştıramıyorum.bana bu işin nasıl yapılacagını anlatacak biri varsa lütfen bana yardımcı olsun.ingilizce oldugundan anlamıyorum mereti.yardımlarınızı en kısa zamanda bekliyorum.görüşürüz.
 
Lina_TR

Lina_TR

Üye
Bi deneyelim
 

copper47

Üye
saollllll
 

sınan1984

Üye
tsk
 
S.Sezgin

S.Sezgin

Üye
Güncelleme nerden atılıyo biri msj atarsa bana anlatırsa çok memnun olurum
 

uurclkky

Üye
V10.0 sürümüne güncelledim arkadaşlar. Oyunlar falan türkçe olmuş. (:
 

bandırmalı

Üye
ARKADAŞLAR MERHABA, NOKİA 6500 ın 10 versiyonu çıktı

buradan programı pc nize indirin. usb kablonuzu taktıktan sonra güncelleme seçeneğinden devam edin.
TELEFONUNUZU UÇAK MODUNA ALIN. işlem yaklaşık 40 dk kadar sürüyor. telefon kapanıp açıldığında muhtemelen dil seçenekleri arasında tr olmayabilir. bunun için nemesis programını indirip turkce konudu nemesisin içinden girin.
Nemesis ile ilgii kaynak nette var. product cod u girdikten sonra. teli kapatıp açın telinizin versionu güncellenmiş olacaktır.
 

ferhat3659

Üye
kardeş turkçe yapamadım lutfen yardımmmmmm... kod yok product bi tane buldum ama françise dili cıktı o kodda 0557530 lutfen yardım....
 
dedereis123

dedereis123

Üye
sağolun bilgi için
 

kaymazömer

Üye
bana nokia 6500 slide güncelleştirmesini gönderebilir misiniz?
e-mail: [email protected]
 

mertqqq

Üye
AĞA
 

Alonso 89

Üye
arkadaslar lutfen telefonun nasil ve nerden update olundugunu bana soyleyin
 

68aksaray

Üye
6500s-1 kullanıcıları telefonun yeni guncellemesi cıktı. version: 08.30 RM-240 nokia software update ile guncellersiniz kolay gelsin.
tesekkurler

--------------- Ekleme ---------------

tesekkurler
 

rimedya

Üye
rfwerf
 

cekkkaos

Üye
:aha:
 

siverekliserkan

Üye
Ben yaptırdım kvk'da :) Şuan:

Nokia 6500s-1
v 10.30
RM-240
Variant:00.00

Language:
V 10.30
RM-240 yazıyor :)
 


Üst Alt