6500 slide yardım;)

Sponsorlu Bağlantılar

wedroys

Üye
    Konu Sahibi
6500 slide yardım;)
merhaba arkadaslar benm anlamadgm birsey telfona kurdugum programalrdan acarken guvenli saglayıcdan değil diyip durmasi yani bu olunca tabiki prolarida acamıyorum bunu bi cozumu varmıdır acaba bilgisi olan varsa paylasırsa cok sevinirim tskler yardımlariniz için şimdiden

partners

Üye
Arkadasım benımde 6500 telefonum var bu telefona malesefkı bırcok programı yukleyemıyorsun yanı java desteklı programlar harıcındekılerı kabul etmıyor etse bıle bazılarını acmıyor telefon guzel telefon ama malesefkı program yuklemede sorun yazıyoruz sana bır sıte adı vereyım belkı orda ıstedıgın parogramları bulabılırsın sayet yukledıgın programlardan guzel olanlarıda benımle paylasırsan sevınırım baska sekıllerde program bulur yada program sıtelerı bulursam sana yazarım sende paylas lutfen hoscakal

Hellboy®

Hellboy®

Üye
5200 symbian mi ?

wedroys

Üye
    Konu Sahibi
tskler arkadasimm ben girdim oraya daa dedigim gibi java prolari yukledikten sonra sertifika fln diyo uygulama guvenilir bi saglayıcıdan değil gibi bişiyler diyo onu anlayamadim bu arada arkadasimm 5200 java benm bu telfonu almadan once duvara attgim tel dii. .kendileri..:D:D:D

kuk4

Üye
yha arkadaşlar ben hıç bır şekılde telefonuma yanı nokıa 6500s e yukleyemıyorum sızın dedegınız sıteye gırdım programı ındırırken dosyanın desteklenmedıgını ıfade eden şekıl çıkıyor bana yardımcı olun

murat55_

murat55_

Üye
arkadasalr yukledıgınız uygulmaya acmadan secenekler bolumu var ordan verı ıletısımı sadece ılkınde sor ısaretleyın bır daha sormaz sebeke erısımıne ızın sorusunu bu arada 6500 slıdesadece java desteklıyor en son cıkan yazılımı da v 6.60 ok

kadirassa

Üye
arkadaşlar bend 6500 slid var 3g li arama yaparken gelen arama aktarma var diyo 3g li aramıyo bu sorunu nasıl çözebilirim aktarmaları iptal etim ama olmadı acil yardım

semih066

Üye
slm arkadaşlar ben telefonuma 6500 slide yeni versiyon yüklemesi yaptım türkçe ye dönmüyor bunun için yardım istiyorum. bana yardımcı olun lütfen

vefasiztr

vefasiztr

Üye
arkadaşlar iyi günler 6500 slide telefonum war yurt ddişindan getirdim sim lock kırıldı daha sonra bütün hatlartı kullanıyor idim dört beş AY telefon kullanılmadı sonra telefon a karet taktıgım da ya çekiyor arama yapmıyor yada sım kart kaydı başarısız dıyor ne yapmalıyım acil cevp lütfen...

bessa27

bessa27

Üye
Hepiniz birbirinize türlü tlf sorunlarını soracak kadar aptalmısınız lan?
Sorun ne ise direkt olarak int ten arayın bulunsana geri zekalılar.. Ulan okurken bile sinir oldum 5 yaşındaki çocuğun bile götüyle gülüp geçeceği türden zırvalarla memleket meselesi gibi konuşmalarınıza yuh olsun size işe yaramaz mahlukatlar.. Atam kalkta bak memleket kimlere kalmış.!

feno26m

Üye
bessa ya hitaben
sen o kadar akıllımısın gerizalı kapcık sen ne işin var o zaman sende aratmışsın ki buraya kadar düşmüşsün.Top

Takipçi Satın Al

Üst Alt