6500 slide arayan kişinin isim söyleme

Sponsorlu Bağlantılar

tozlo

Üye
    Konu Sahibi
6500 slide arayan kişinin isim söyleme
6500 SLİDE arayan kişinin ismini söyleme nasıl ayarlanıyor yardımcı olabilirmisniz bide 5800 expresmücis de arayan kişini söyleme varmı şimdiden tskler yardımcı oldugunuz için

celibar

celibar

Üye
arayan kişinin ismini söyleme tercihler>genel,sessiz, vb.>kişiselleştir'e bak.5800'da %100 vardır.benimkinde varsa 5800 hayli hayli vardır.

YuZaRSiFTaN

YuZaRSiFTaN

Üye
ilk defa duyuyorum varsa varsa bilen arkadaslar yazarsa bende ögrenmiş olurum telim 5800

eQooo

eQooo

Üye
6500 slide da yok..

ysrkvs

ysrkvs

Üye
Ben 5800 kullanıyorum. Tercihler kısmında arayanın ismini söyle seçeneği var. Rehberde kayıtlı ismi neyse onu söylüyor. Şarkı sözü yazarsan şarkı söylüyor :)))

tozlo

Üye
    Konu Sahibi
aynısı baskalarında var daha önce görmüştüm 6500 arayan kişi söyleme ben aldım yok bulamadım 4 telefoncuya götürdük yok bilen varsa nasıl yapıldıgını yardımcı olun lüfven

YuZaRSiFTaN

YuZaRSiFTaN

Üye
Ben 5800 kullanıyorum. Tercihler kısmında arayanın ismini söyle seçeneği var. Rehberde kayıtlı ismi neyse onu söylüyor. Şarkı sözü yazarsan şarkı söylüyor :)))

aynen dediğin var buldum cok güzel birseymiş ya ben bu 5800 gözünü seveyim ne mukemmel bir telefonmus :)

damat3453

Üye
beyler bu 6500 da arayan kişinin ismini söyle özelliği yok peki bu özelliği etkinleştiricek bi program varmıdır bilen varsa ve paylaşırsa sevinirim