semati
Üye
hocam duyduguma gore ıslamı puro arıyormussun al benden sana bı kıyak daha...Kardeş biz senle İletişimi koparmayalım ya
onu bende bılmıyorum ya bıladerı m benım uzmanlık alanıma gırmıyor o kb forumda ara bulursun ama...ya arkadaşlar güvenlik koduni unuttum nasıl kırabilirim
bana oyunla tema lazım bi link lütfen
arkadasım forumda ara bulursun ben bılmıyorum nasıl oluyor ...yhaa özgürcan arkdaşım ben senin dedigin gibi format attım hafıza kartıma şifre koydu benim hafıza kartımda şifre yoktu ne yapacam herşeyim hafıza kartımdaydı nasıl kodu çözecem iki deneme yaptım üçüncüyüyapmaya korkuyorum denersem kilitlenir mi lütfen acil yardım özgürcan kardeşimm
fak etmes kac tane gırersen gır ama benden sana ıkı tavsıye bırıncısı sıfre ya 1234 yada 12345 olmassada 0000 olabılme ıhtımalı yusek yınede olmassa forumdan ara ben gormustum bunların sıfrelerını kırma purogramını pc ye bagladıgın samanda sıfre ıstıyormu bırde onu dene olmassa..yhaa özgürcan arkdaşım ben senin dedigin gibi format attım hafıza kartıma şifre koydu benim hafıza kartımda şifre yoktu ne yapacam herşeyim hafıza kartımdaydı nasıl kodu çözecem iki deneme yaptım üçüncüyüyapmaya korkuyorum denersem kilitlenir mi lütfen acil yardım özgürcan kardeşimm
ozgurcan_21_67@hotmail.com ekle benatarım sana ayrıca forumda arayım e bduyyarkadaşlar selam 6500 slide için msn varsa sağlam bi link paylaşımınız için şimdiden tşk
sagolun tsk ederım..elımızden geldıgınce arkadaslara yardımcı olmaya calısıyoruzz ...hizmet güzell
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?