ozgurcan_21_67
Üye
-
Konu Sahibi
-
.......................................................................................................................Benim sorun hoparlörde ses gelmiyor .kulaklığı takınca ses var .hoparlör bozuk değil eminim patlakda değil.aynı sorun vardı kendilinden düzeldi donanım sorunu olabilirmi ne yaepmam gerek
kardesım neerdesın nereye kayboldun helledebıldın mıBenim sorun hoparlörde ses gelmiyor .kulaklığı takınca ses var .hoparlör bozuk değil eminim patlakda değil.aynı sorun vardı kendilinden düzeldi donanım sorunu olabilirmi ne yaepmam gerek
ben sana tema yapayım kardesım ne ıstersen senın kendı fotolarından bıle yapıwerırım ..bu adrese gell burdan bulursun ..bak benım sayfamda bu...yha arkadaşlar nokia 6500 slide ye uygun temalar lazım arıyorum arkadaşlar lütfen bulursanız söyleyin.
ebddy dıe bı puro var bırde kanka sn ben ıkısınden bırını secmenı tavsıye ederım ben kullanıyorum forumda ara bulursun....arkadaşlar selam 6500 slide için msn varsa sağlam bi link paylaşımınız için şimdiden tşk
ıcın cep harıta gprs baglantısıda ıstemıyo buyrun arkadaslar........
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
neden kardesım koparmayalım tabı kı msn adreslerım falanda wardı buralarda ama ıstersen eklersın yoksa saten ben de hep buralardayımm....Kardeş biz senle İletişimi koparmayalım ya
desteklıo kardesım bı kac wersıyonu war ebuddy un denemen gerekır hankısı oluyo dı ben kendım kullanıyorum...bence 6500 desteklemiyo bende denedim ama olmadı
.................................................. .................................................. ...................benım telefonum ise galeriye girince resimler ve muzıklerde donma yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?