Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
6500 slide arayan kişinin isim söyleme
Sponsorlu Bağlantılar
tozlo
Üye
Konu Sahibi
6500 slide arayan kişinin isim söyleme
6500 SLİDE arayan kişinin ismini söyleme nasıl ayarlanıyor yardımcı olabilirmisniz bide 5800 expresmücis de arayan kişini söyleme varmı şimdiden tskler yardımcı oldugunuz için
celibar
Üye
arayan kişinin ismini söyleme tercihler>genel,sessiz, vb.>kişiselleştir'e bak.5800'da %100 vardır.benimkinde varsa 5800 hayli hayli vardır.
YuZaRSiFTaN
Üye
ilk defa duyuyorum varsa varsa bilen arkadaslar yazarsa bende ögrenmiş olurum telim 5800
eQooo
Üye
6500 slide da yok..
ysrkvs
Üye
Ben 5800 kullanıyorum. Tercihler kısmında arayanın ismini söyle seçeneği var. Rehberde kayıtlı ismi neyse onu söylüyor. Şarkı sözü yazarsan şarkı söylüyor ))
tozlo
Üye
Konu Sahibi
aynısı baskalarında var daha önce görmüştüm 6500 arayan kişi söyleme ben aldım yok bulamadım 4 telefoncuya götürdük yok bilen varsa nasıl yapıldıgını yardımcı olun lüfven
Ben 5800 kullanıyorum. Tercihler kısmında arayanın ismini söyle seçeneği var. Rehberde kayıtlı ismi neyse onu söylüyor. Şarkı sözü yazarsan şarkı söylüyor ))