65 lwl char satılık 20 tl !!

Sponsorlu Bağlantılar

'MhMmD'

'MhMmD'

Üye
    Konu Sahibi
65 lwl char satılık 20 tl !!
arkadaşlar metin2 cinde 65 lwl savascı üzerinde 15 m para war üstümdeki artı 6...elimdeki artı 9.....SADECEE 20 tlll ......

AKATLI

AKATLI

Üye
ya hu şunları + larını sölüyonda isimlerinide sölesene :kop::kop:

SublimeTK

Üye
Aga Alcam charını Sublime-TK @ hotmail.com

01cengiz

01cengiz

Üye
Kardes msne yazsana ordan konusak

19suskun07

Üye
kardeş bana öel mesaj gönder çabukkkkkkkkkk

hasan_can

Üye
arkadaşalr çar satıyorum 52 lwl ninjadır.sunucusu yörüktür suikast m4 bıcak cevırme m4 çarda pek item yok bi iki item koyarız fiyat 35tldir.msn weriyorum ordan konusalım msn adresim:s[email protected]

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar çar satıyorum 52 lwl ninjadır.Suikast m4 bıcak cevırme m4 sunucu:yörük fiyat:35 tl çarda pek item yok bi iki item koyarız almak isteyenler msneden ulaşabilir msn adres [email protected]

devilatör

devilatör

Üye
PVP Serverda 89 LeveL ZihinseL Savascı Karakteri +9 Tanrı +9 Peri +9 Elektro +9 Sahin +9 Aslanagzı +9 Hayaletmaske BasLık 30 m Para ve daha bir suru itemler guclu beden P Ruh Vurusu P Guclu Vurus G Kılıc Darbesi G Siddetli Vurus 13 Yancarlar: 74 Level ninja 65 Level Bedensel Savascı ve 58 LeveL Şaman...200 TL Fiyat Takas Olur 0542 477 46 77 Numaram Msn Pek Kullanmıyorum ama Yinede Mail Atabilirsiniz. ([email protected])

-LiveYourLife-

-LiveYourLife-

Üye
Pvpdeki 65lv char 20Tl edermi yahu.

Yeni hesap ac yarim saatte 65 olursun zaten :S

rabek

Üye
nasıl ulaşırım sana

s.aydogdu

s.aydogdu

Üye
Server : Altay Kırmızı Bayrak

İtemler :

9 e.t +4 hız basılı dıger taslar kırık

2 tane +9 abanoz kupe

2 tane +9 gümüş bilezik 1 adet +8 gümüş

+8 e.t +3 savunma basılı dıger tasları kırık

+7 patizan +4 yaratık +3 sogutma dıgerı bos

+9 büyük balta 2 tane

+9 aslan agzı kalkan +8 aslan agzı

2 k hpli kolye 1.5 k hpli kolye

1.5 k hpli iki papuc

250 nakit para

2 tane +9 demir kask

1 adet kutsama ve Kendine ait 6 seviye loncası vardır

16 adet geçiş bileti bulunmaktadır

Ve çeşitli itemler...

Karekter kız karekterdir zihinseldir siddeli m3 guclu m2 ruh 17 guclu vurus 10 dur. At seviye 11 .

Fiyatını siz belirleyin ..

İletişim :

05424055240
05063390084

Ankara içine öncelik verilir... Diğer illerdende olabılır.

Teknolojik seylerle takas olabılır (psp , mp3 calar v.b ) Kingtta yuksek lwl charlarlada olabılır....

asewqd3

Üye
itemleri +6 fultaş mavitaş 300mverdiler +712ruh fultaş serverda tek bnde var fultaş yine 300mrahat pazara 400me koyuyom 10tne rhbk var ruh bk m2 grandlıcaktım 150m nakit parası var kırmızı bayrak
ayakkabı 500hpli bilezik 800hpli kolye 500 hpli kask+8demir skıller gçlü beden m2 ruh vuruşu m2 değerleride açık şidetli vuruş 8de 9k hpli çar iletişim için [email protected] yada 05068526733
sadece ankaradakiler arasın çar mükemmel atzırhlı evli aşk puanı 100%100 olursa karşıdakinin 1tne skılını kulancak evli oldum bedensel hava ile güçlü beden açabilceniz ilerde ayrıca 40 50m likte itemvar içnde çarın fiyatı 120 tll keçiören-ankara ama ankara içi heryer olurr satım içn :megafon:

ilan 6ağustos 2010 siz msnimden yada telimden ulaşabilirsiniz

not:uyanıklar çar bu msnneye dillll xD...:aha:

Darmaq00

Üye
Arkadaşlar benim metin 2 çin de 94 lwl çarım var elinde +9 zehir kılıcı 39 ort ayriyetten +9 yarı insan taşlı savaşçı üzerinde +9 siyah çelik var +5 taşlı abanoz küpe +9 ve şahin kalkanı +9 hepsi ful efsunlu üzerinde 3 m para var. Dikkatinize 40 TL .DEN SATIŞA SUNULUR
İLETİŞİM :[email protected]
( sadece istanbul pendik çevresi + kadıköy.):sopa::sopa::sopa::sopa:

'MhMmD'

'MhMmD'

Üye
    Konu Sahibi
burası pazar olmuş :D :D :d

mahosel

Üye
Hadeste 66 lwl skiller m7 m6 satılırrr

sohey

Üye
türkte char satılır server agamemnon sarı bayrak 95 lw içindekiler aklınıza gln +9 herşey var nerdeyse char 1200 tl istiyourm . indirim olur. Skiller bedensel hepsi P Beyaz kaplan var binici olarak çarın içide 1 t para vardır arkilerde gm knkalarım eklidir...

tanasbey

Üye
arkadaşlar bir reklam da ben vereyim :))
bende de 65 lvl çar satılıktır. rumelide ilgililere duyurulur...
çarda iyidir fena değildir yani

Üst Alt