Yardım 64-bit Bilgisayarda Battlefield 4 Oynayan Var Mı?

Sponsorlu Bağlantılar

Uhops

Uhops

Üye
    Konu Sahibi
64-bit Bilgisayarda Battlefield 4 Oynayan Var Mı?
64-Bit işletim sistemi kullananlar oyuna bf4.exe'den mi yoksa bf_x86.exe'den açıyorlar? Ben bf4.exe'ye yıkladığım zaman hata alıyorum. Fakat vf4_86 açılıyor ama grafik ayarlarını değiştiremiyorum.

slmrt

slmrt

Üye
0xc000007b diye bi hata veriyo demi ? fazla yada eksik 0 koymuş olabilirim :D nedd for speed rivals tada aynı hatayı alıyorum 64 bit modunda

• Beğen
Tepkiler: GDDR5
Uhops

Uhops

Üye
    Konu Sahibi
0xc000007b diye bi hata veriyo demi ? fazla yada eksik 0 koymuş olabilirim :D nedd for speed rivals tada aynı hatayı alıyorum 64 bit modunda
Rivalsın blackbox sürümünü dene istersen 3 GB :) .(Eğer 3DM ise).

BF4 için ilk güncelleme çıkmış onun inmesini bekliyorum.

Bide ekran kartın ne?

slmrt

slmrt

Üye
gtx660m ekran kartı bu arada windows 8.1 var ondan kaynaklanıyorda olabilir mi bilmem ama 64 bit windows 7 sistemlerdede varmışbu sorun

Uhops

Uhops

Üye
    Konu Sahibi
gtx660m ekran kartı bu arada windows 8.1 var ondan kaynaklanıyorda olabilir mi bilmem ama 64 bit windows 7 sistemlerdede varmışbu sorun
Ekran kartının hangi sürümü var? Benimde Gtx660m 320.x vardı 331.82 kurup deneyecem.

Invoke

Invoke

Üye
Ne diye hata veriyor? @Anti-Okul

• Beğen
Tepkiler: GDDR5
Uhops

Uhops

Üye
    Konu Sahibi
0xc000007b diye bir hata. Şimdi ekran kartı güncelliyecektim explorer.exe hata verdi werfault.exe diye bişey geliyor sürekli yeniden başlatmayı denedim pcnin açılmasını bekliyorum.Açılmıyor pc :'(

slmrt

slmrt

Üye
c++ 2005,2008,2010 hepsini sildim 2010'un son sürümünü yükledim pc ye reset attı rivals i oynadım öyle ama tekrar kapatıp açtığımda yine giremedim

Invoke

Invoke

Üye
Açılmadı mı hala? @Anti-Okul

Uhops

Uhops

Üye
    Konu Sahibi
slmrt

slmrt

Üye
Atma format ben denedim sonuç başarısız :D windows 7 deniyim diyom ama windows 7 ye dönersemde windows 8 e bi daha geri gelemem diye korkuyom tamda alışmışken :D

Uhops

Uhops

Üye
    Konu Sahibi
Atma format ben denedim sonuç başarısız :D windows 7 deniyim diyom ama windows 7 ye dönersemde windows 8 e bi daha geri gelemem diye korkuyom tamda alışmışken :D
Oyundan vazgeçtim. Rivals oynuyacaktım fps sorunu çıktı :) Just Chaso oynarım daha iyi.

Üst Alt