Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yardım64-bit Bilgisayarda Battlefield 4 Oynayan Var Mı?
Sponsorlu Bağlantılar
Uhops
Üye
Konu Sahibi
64-bit Bilgisayarda Battlefield 4 Oynayan Var Mı?
64-Bit işletim sistemi kullananlar oyuna bf4.exe'den mi yoksa bf_x86.exe'den açıyorlar? Ben bf4.exe'ye yıkladığım zaman hata alıyorum. Fakat vf4_86 açılıyor ama grafik ayarlarını değiştiremiyorum.
slmrt
Üye
0xc000007b diye bi hata veriyo demi ? fazla yada eksik 0 koymuş olabilirim nedd for speed rivals tada aynı hatayı alıyorum 64 bit modunda
0xc000007b diye bir hata. Şimdi ekran kartı güncelliyecektim explorer.exe hata verdi werfault.exe diye bişey geliyor sürekli yeniden başlatmayı denedim pcnin açılmasını bekliyorum.Açılmıyor pc
slmrt
Üye
c++ 2005,2008,2010 hepsini sildim 2010'un son sürümünü yükledim pc ye reset attı rivals i oynadım öyle ama tekrar kapatıp açtığımda yine giremedim
Tek sorun windows değil. Şimdi onarma yapmaya çalıştı onaramadı, geri yükleme yapmaya çalışacam.Geri yükleyince battlefield gitmese bari 3-4 günde zor indiydi AKKsız
slmrt
Üye
Atma format ben denedim sonuç başarısız windows 7 deniyim diyom ama windows 7 ye dönersemde windows 8 e bi daha geri gelemem diye korkuyom tamda alışmışken
Atma format ben denedim sonuç başarısız windows 7 deniyim diyom ama windows 7 ye dönersemde windows 8 e bi daha geri gelemem diye korkuyom tamda alışmışken