6303i classic m.facebook sorunu bakarmısınız?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

DepresiffkoLik

Üye
    Konu Sahibi
6303i classic m.facebook sorunu bakarmısınız?
Arkadaşlar telefondan facebook giricem ama facebook yenilenmiş galiba giriş ekranı geliyor ne yazarsam yaziyim kullanıcı adı veya şifre boş görünüyor bişey yazılmamıs gibi oluyor? ne yapablrm telefona format attım düzelmedi yardım lütfen

yattara1992

Üye
2 gündür aynı sorun bendede var nedenini bulamadım bi türlü telefona herhangi bişeyde yüklemedim...

devajud

Üye
bendede var o sorun usta yaa

6303ic

Üye
aynı telefon ve aynı sorun bende de var opera miniden girince bu sorunla karşılaşmıyorum fakat opera mini wap den girmediği için ücretlendiriliyor yani paketi kullanamıyorum opera minide ama m.facebook dediğiniz gibi hiç bir yazı yazma alanına yazamıyorum mobil facebookta ki bi yenilenmeden kaynaklanıyor bence ( hani şu arada bir yazıların şekil değiştirmesi veya herhangi bi farklılık gibi) ama düzeltemedim bende .

rebel_kurd

Üye
arkadaşlar acil yardım ya aynı sorun bende de var :( yok mu bi bilgisi olan yaaaa ??? lütfen yardm..

6303ic

Üye
genel bi sorun sanırım bende de var bence mobil facebook un değişiminden kaynaklanıyor ( bahsettiğim şey şu yazıların değişikliği gibi şeyler ) olabilir bilmiyorum yinede çözüm bulursanız yazın

seewasli97

Üye
Ya arkadaşlar bu sorun bende de var benim tel nokia ama samsunglarda o sorun yok bildiğim kadarıyla arkadaşın birinde samsung var ama sorun yok!

6303ic

Üye
nokia türkiye şöyle bir açıklama yapmış ama sorunun çözümü değil genede araştırmaya dewam

" Facebook websitesinin görsel öğelerinde yapılan dizany değişikliği ve güncellemeler doğrultusunda bir çok marka ve model mobil cihazların kullandığı tarayıcı ve desteklediği web protokollerinin dışına çıkıldığı anlaşılıyor. Bununla alakalı ...Facebook SSS veya iletişim kısmından cihaz modeliniz ve kullandığınız tarayıcı bilgilerini de içerecek şekilde geri bildiriminizi yapmanız, site yönetimi tarafından yapılacak testler ve düzenlemeler için önayak olacaktır. Tarayıcı ile ilgili yaşadığınız durumun tamolarak ne olduğu anlaşılamamakta. C3-00 cihazda varsayılan olarak Opera Mini tarayıcı gelmektedir. Eğer farklı bir tarayıcı yüklediniz ve problem yaşıyorsanız, tarayıcıyı kaldırıp tekrar kurmak faydalı olacaktır." yani sorun nokia veya bizden değil en kısa zamanda halledilecekmiş

devajud

Üye
bekliyorzzzzz :bilmm

Hasan

Üye
bunu deneyin bi

6303ic

Üye
beyler hasane51 in yolladığı şeyi sakın denemeyin ben güvenmiyorum şifrenizi filanda sakın yazmayın x.facebook diye bişeyi ilk defa duydum sakın girmeyin

Hasan

Üye
ben giriyorum kötü bi şey değil neyse ben kaldırıyorum o zaman

6303ic

Üye
ve hala bekliyoruz beylerr

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt