6303î classic hafıza kartında resimleri göremiyorum.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

spyhonosis

Üye
    Konu Sahibi
6303î classic hafıza kartında resimleri göremiyorum.
Yeni çektiğim resimleri pc ye bağladıgımda göremiyorum dolayısıyla aktaramıyorum sadece eski resimler görünüyor neden acaba?

dragic

dragic

Üye
truva atı bulaşmış olabilir cep tel ine dosya yöneticisi yükle gizli olan dosyaları düzelt ugraş isteyen bi iş

benobu

Üye
şayet cep telefonu / fotoğraf makinesinin içinde baktığınızda dosyaları ve resimleri görüyorsunuz
ama pc ye taktığınızda / usb ile bağlantı yaptığınızda göremiyorsanız.

pc de virüs var. win32 türevi bir bir virüsünüz var demektir.

bu virüs bütün dosyaları gizleyebileceği sadece resimlerinizide gizleyebilir. Dosya menüsünden gizlilik ayarını değiştirmeniz çözüm değildir.

winrar programını kurun.
programın simgesinden winrarı çalıştırın. winrarın dosya yöneticisi bölümünden cep telefonu / foto mak. hafıza kartına gidin. bütün dosyalarınızı göreceksiniz. winrardan kopyala yapıştır yapın.

yada dosya adlarını "f3" ile tıkladığınızda açılan dosya arama bulma bölümüne yada hafıza kartına girdikten sonra "araştırma kutucuğu" bölümüne yazarak dosyalarınıza ulaşın.

dosyalarınızı oradan çıkardıktan sonra ilk iş. Hafıza kartına formatı basın. Hafıza kartının bütün dosya sistemi ve virüsleri gebertin.

Hafıza kartınız bundan zarar görmez. cep telefonu / foto makinesinde ilk çekeceğiniz resim veya video ile bütün dosya sistemi tekrar oluşacaktır.

BİŞİY DEĞİL.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt