6303 ekran kırıldı içindekilere ulaşmam lazım yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

filozofurkan

Üye
    Konu Sahibi
6303 ekran kırıldı içindekilere ulaşmam lazım yardım
arkadaşlar 6303 ün ekranı kırıldı hiç görüntü yok ve telefonun içinde önemli şifreler fln vardı (kimseye güvenemem yapması için) bunları nası imha edebilirim ya da pc den fln ekran görüntüsüne ulaşabilir miyim? aslında remote programını denedim fakat ekranda hiç görüntü olmadıgı için kuramadım :)
formattan önce içindekilere ulaşma imkanım olsa çok daha iyi olur :))

----------Eklendi @ 02:11:17 ---------- Yazıldı @ 02:05:53 ----------

önemli şifreler fln vardı yazıcktm değiştiremedim deli oldm :)

Da®kness

Da®kness

Üye
Öncelikle telefonun ekranı tahminen 40-50 lira gibi bir fiyattır. Hiç uğraşmadan tamire ver. illa rehbere ulaşacağım diyorsan, telefonunda çalıştığına eminsen nokia pc suite ile telefonu pcye bağla. Tabi bu bağlantıyı ekran olmadan rastgele yapacaksın. Sağlam telefon pc suite ile pcye baglandığında telefon ekranında 3 ayrı modda baglanma seceneği sunar. Tabi bu seçeneği ekran olmadan rastgele seçmek zorundasın. Nokia pc suite'i kur ve yukarı-aşağı kaydırma tuşlarıyla ve orta seçim tuşuyla rastgele nokia modunu tutur. Kolay gelsin... Pc suite Telefon rehberi, ajanda notları, galerideki resim ses video dosyalarını düzenleme seçenekleri sunar.

filozofurkan

Üye
    Konu Sahibi
fiyatı 100 lira öncelikle dün sordum :) saol denicm umarım notlarada ulaşabiliyoruzdur :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt