6300la ilgili herşey

Sponsorlu Bağlantılar

hitafkamkac

hitafkamkac

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım mobiledocviewer'da dosyayı görmüyor program,sen nasıl gösterip nasıl açıp okudun? word dosyasını koymamız gereken ayrı bir yer mi var? yardımcı olursan sevinirim,ilk ulaşabilceğiniz klasör yazmışsın,bundan kastın nedir? paylaşımın için de teşekkürler ;)

kusura bakmassan bişi dicem hiç bişey anlamadım
:bilmem:

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
emeğin için tessekürler ama konu paylasımın yanlış..

karaboga07

Üye
eline sağlık kardeş güzel çalışma

emirkan72

Üye
gercekden cok süperrrrr olmus devamini beklerizz harikasinn muhtesem

ibrahimismail

ibrahimismail

Üye
saol

iskenlii

iskenlii

Üye
cok sağul

hitafkamkac

hitafkamkac

Üye
    Konu Sahibi
önemli diil zaten amaç paylaşım...

desperado_07

Üye
başlıkta 6300 hakkında herşey yazmışsın ama verdiğin oyunların çoğu 6300 da çalışmıyor.6300 jar dosyalarını çalıştırır.. alıntı yaparken dikkat et biraz..

Arkadaşa Katılıyorum Burda 6300 haricindeki tüm telefonlar için uygulama,oyun vs mevcut.bi konu açıyosun adam gibi aç

morfius

Üye
Emeğine Sağlık

stellon

Üye
kardeş bu sitede verilen konuların aynısını alıp sadece farklı bi başlık yazarak yeni bi konu açmanın ne gereği vardı? çoğunlukla emrah44 arkadaşın konusunu aynen alıp buraya koymuşsun ona karşı ayıp olur yani bence. farklı bi siteden verilmemiş değişik bi konu alıntı yapıp koysan belki tamam dicemde bence böle olmamış!!!

--------------- Ekleme ---------------

hem uyumsuz dosyalarıda koymuşsun buraya bence bi düzenleme yapılsa iyi olur....

hitafkamkac

hitafkamkac

Üye
    Konu Sahibi
kardeş bu sitede verilen konuların aynısını alıp sadece farklı bi başlık yazarak yeni bi konu açmanın ne gereği vardı? çoğunlukla emrah44 arkadaşın konusunu aynen alıp buraya koymuşsun ona karşı ayıp olur yani bence. farklı bi siteden verilmemiş değişik bi konu alıntı yapıp koysan belki tamam dicemde bence böle olmamış!!!

hem uyumsuz dosyalarıda koymuşsun buraya bence bi düzenleme yapılsa iyi olur....

kardeş yeniyim burada ve nasıl olacağını bilmiyom olsa neden yapmayayım...

djenc

djenc

Üye
ÇOK sağolun

osmangozukucuk

Üye
emeğine sağlık kardeşim güzel olmuş

elfaz681

Üye
emeği geçen arkadaş kopyala yapıştırda ne emek varki :D. bide aman efendim ne demek demiş. az önce bunları başka yerden indirdim :D :box:islik

sefa şimşek

Üye
Rapidshare Indirmiyo Yardım Edermisiniz Teşekürler

iskenlii

iskenlii

Üye
Paket 2
de ki link i başka bie şekilde verirsen makbule gecersin yapamaya yapıyorsun

en alta şöyle yaz alıntıdır diye :@

tayler

Üye
emeğine sağlık kardeş cok güzel olmuş ve anlatımların cok net ayrıca tşk edrim devamını dilerim

mapazule

mapazule

Üye
6300 da çalışıyomu kardeş

kardeş sen 6300 ile ilgili olduğundan emin misin hesnooker ı indirdim çalışmıyo sis çalıştırmıyomuş yani 6300 la olanları ayrı yapsan sevinirim hadi kolay gelsin

ugr1

Üye
paylasım ıcın tesekurler..