6300'ın müzikçaları neden az sayıda parça alıyor?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AkSiYoN

AkSiYoN

Üye
    Konu Sahibi
6300'ın müzikçaları neden az sayıda parça alıyor?
BU KONU HAKKINDA Bİ BİLGİSİ OLAN WARSA PAYLAŞIRSA SEVİNİRİM:oke:

redragonn

redragonn

Üye
valla arkadaş bendeki 73 tane alıyo sınır bu kadar değil bendeki müzik bu kadar

AkSiYoN

AkSiYoN

Üye
    Konu Sahibi
valla arkadaş bendeki 73 tane alıyo sınır bu kadar değil bendeki müzik bu kadar
nasıl ya müzikçalar mı 73 tane alıyor ayarı mı war onun ben kütüphaneyi güncelle diyorum 14 den fazla almıyo yine

punisherlive

Üye
mizik kütüphanesini güncellemen gerekli sim kartını her çıkartmada bunu kendisi yapması gerekio sanırım ama sen yinede garatiye almak istersen müzik>secenekeler>müzik kütüphanesini güngelle seç.
bendede 6300 var 249 tane müzik var şuanda 1Gb hafıza kartı var bide düşün gerisin artık sen

AkSiYoN

AkSiYoN

Üye
    Konu Sahibi
mizik kütüphanesini güncellemen gerekli sim kartını her çıkartmada bunu kendisi yapması gerekio sanırım ama sen yinede garatiye almak istersen müzik>secenekeler>müzik kütüphanesini güngelle seç.
bendede 6300 var 249 tane müzik var şuanda 1Gb hafıza kartı var bide düşün gerisin artık sen

ya ben güncelledim olmuyor hemde kaçkere neden olmuyor acaba ayarı falan mı war ama baktım bulamadım ben ayar falan ama benmki enfazla 14 aldı bu zamna kadar benmde hafıza kartı 1gb ve 100 e yakın parça war ama görmüyo hepsini yardımcı olursanız sevinirim

onrbry

Üye
Yoo öyle bi problem yok ??

nightblue0631

nightblue0631

Üye
bendeki ne kadar müzik varsa hepsini alıyo içineeee:):)

AkSiYoN

AkSiYoN

Üye
    Konu Sahibi
hallettim virüs varmış heralde :)

canocan07

Üye
valla bende 1 hafta önce siyah 6300 aldım 14 parçadan fazla göstermiyor bende de 3 şarkıcının albümünü bunun yanında bi sürü şarkı attım ama ne kadar da güncellesem olmuyor.anlamış değilim.1 haftalık tel. ama şimdiden satmayı düşünüorum.bir de bataryası sadece 36 saat kullanılıor 36 saat sonra şarzı bitiyor direk.anlamış değilim. lg c2500 kullanıyordum 2 senedir ama parçası pahalı olduğu için nokia kullanmaya karar verdim.lg nin bile şarzı 3 gün gidiyor 2 yıllık tel. olmasına rağmen....anlamış değilim

vegas77

vegas77

Üye
hafıza kartında bir problem vardır.ben telefonu yeni aldığımda 1 gb. hafıza kartı aldım.karta 182 mb. müzik atabildim.hafıza kartını değiştirdim düzeldi.Şimdi telefonumda 278 tane müzik var ve hepsini güncelledim ve müzik çalarda görünüyor.:oke:

degerli43

degerli43

Üye
müzik çalara girin müzik kütüphanesine girin tüm parçalar diyin herhangi bir müziği seçin ve biraz bekleyin yine de geçmezse bilemem

daltonalp

daltonalp

Üye
'''muzık calar_müzikkütüphanesi_kütüphaneyi guncelle''' bu yolu ızleyınce hafıza kartındakı muzıkler ın hepsı muzık calara gelıor yanı guncellenmıs oluor.ama bu sırada telefon tekrar baslıor (kapanıp) bundan korkma bılgısayar gıbıdır.guncellestırmek yanı =):oke:

kaan7878

kaan7878

Üye
vala telefonun içinde nekadar müzik varsa alıyor sen yinede müzik çalara girrdikten sonra
seçenek>müzik kütüpanesi>tüm parçalar de telefondaki bütün müzikler geliyor

degerli43

degerli43

Üye
benim dediğim gibi işte...

msdony

msdony

Üye
vala bende alıyo 1 gb hafıza kartım var 80 tane felan türk 40 tanede yabancı var hepsini alıyo sizin ayarlarınızda olabilir oraları kontrol edin

06_._74

06_._74

Üye
Kardeşim Bak Müzik Kütüphanesinden En Altta Kütüphaneyi güncelleştir War Ona Tıkla Bittikten Sonra Tüm Parçalar De Bir Şarkıya Gir O Kadar Yani Ok Bİ Bak Bakıyım

aney

Üye
kardeş bende 6gb hafıza kartı var 650 tane filan alıyo bende 127 tane müzik var

kadir3838

Üye
arkadaşlarr bendekidee 154 tane parca alıyoo başka almıyoo manyakmı dırnedirr buu tell:)

kaan7878

kaan7878

Üye
valla bende 270 tane müzik var telefondaki tüm müzikleri alıyo bence sen şöle yap tüm müzikler gelir
müzk çalara girdikten sonra seçnek/müzik kütüpanesi/tüm parçalar de orda tüm müzikler çıkıyo

--------------- Ekleme ---------------

eğer tel kendini yeniden başlarıyosa o dosya da bir virüs oluyo virüslü doyyayı açmıyo direk kendini resetliyo bazen müzik dinlerken kendiliğinden ileri sarıyosa direk müziği silkin çünkü diğie müziklerede bulaşıyo ve tüm hafızaya bulaşıyo virüs

--------------- Ekleme ---------------

evet nokıanın şarz güreleri ortalama olarak lg den daha az nokıa 6300 nekadar az kullanırsanız kullanın 2.5 gün gidiyo şarzı ama lg c2500 az kullandığınızda bile 5-6 gün idare ettiği oluyo

pckopat.hacker

Üye
kardeş sorun senin teldedir bende 200 tane falan şarkı var hepsinide alıyo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt