Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
6300 yeni özellik
Sponsorlu Bağlantılar
Onur Saka
Üye
Biliyordum Ama Saol...
sevisb
Üye
Tşkler
mqeen
Üye
-Bu özelliği biliyodum ama 6300 da olduğunu bilmiyordum walla süperr sağol birader...)
th7879
Üye
eyw
GEOE
Üye
sag tarfta isimler yerinede uzun uzun basınca aynı özllk oluo
cankavgaci
Üye
Harika bişey ve bir de Rehberdeki kişilerin isimini okutabiliyor İsme tıklayın sonra ismin yazdığı yere girip sağ tıklayın ve ses etiketini çal diyin . Ayarlardan lehçeyi ayarlıyabiliyorsunuz, Portekizcede manyak okuyo
sesli konuşma ses komutu demek.mesela adamın ismini söylüyosun adamın ismi gelirse arıyosun
herkull2000
Üye
sanırım bütün nokialarda oluyor bu özellik
tutar23
Üye
arkaraşlar birde sağ kisayol tusuna basılı tutuncada aynı işlem oluyor ben ikisini de biliyorum
yinede konuyu açan arkadaşa tskeler.
T®_C®iMe_C*
Üye
baskonus özelligi var.turkcell de olmuyor sanırım
baba19300
Üye
ses sistemi hatası dio
SaWLeaDeR
Üye
telefonun tuş kilidini aç sağ seçim tuşuna basılı tut MESELA rehberindeki birsinin ismini söyle (yavaş anlaşılır bir biçimde) o snaa bulur ve armaya başlar
neleri anladığını öğrenmek için menü ayarlar kısayollarım ses komutlarına girin orda hem değiştirebilirsiniz de
YENİ SEs KOMUTU EKLEMEYİ BİLİONUZMU?? FACEBOOKU EKLEMEK İSTİYORUM da
muti-muti
Üye
saol kardeş ögrendik
ibocan06
Üye
sadece 6300'da değil. Birçok telefonda var bu özellik. Mesela bende 6303i classic var. Onda da çalışıyor.