6300 vs nth uzantılı tema isteklerinizi burdan yapabilirsinizz..

knn55

Üye
s.a kardeş banada zahmet olmazsa güzel bi bozkurt teması yaparmısın şimdiden tşk ederim kardeşim telefonun modeli de 6300

kaan7878

Üye
abi tema yapmak çokk kolay zaten raskele bi tema seçin onu winrar ladıkktan sonra winrar üzerinden açın ve içindeki resimleri değitirin (ama aynı isim de olması lazım) ve kaydedin işte tema hazır da sorun şurda koycagınız resim boyutları 240-320 olması lazım

deahtxxx

Üye
arkadasım benım telefon bazı tema ve dosyaları kabul etmıyo ama aldıgım forumlarda kı kısıler denenmıs dıyolar acaba uzantıdanmı degısıyo bı bılgı verebılırmısın

osay54

Üye
dostum eğer mümkünse osman ve figen yazan güzel bir temada bana gönderir misin? osay54@mynet.com

ya abim banada RECEP VE DERYA yaparsan çokk hoş olur.

facacan

Üye
kardeş bana 6300 için media center 2008 teması bulabilirmisin.

sismak

Üye
kardes bır sorun cıkmaz demı yaaaaaaaaaaaa

6300 için call of duty world at war twması arıyorum

Meyan

Üye
bu temayı arıyorum 8600 için

mithaty

Üye
kardeş rica etsem bana da 3600 slidede bir siyah saat var onun gibi bir tema ypabilirsen çok memnn olurum çok ssagol teşekkürler

fillizz

Üye
6600 fold hareketli tema ?

kardeş bana da MAHİR yazılı güzel bir tema yapabilir nmisin???Telefon nokia 6233.Siyah arka plan üzerine beyaz yazı ile olursa çok güzel olur.

Şöyle güzel bi Rapper teması yaparsan sevinirim...

sen bana resım gonder ben sana gonderdıgın resimlerden hareketli tema yapim olur mu

cacth_me

Üye
elıne saglık guzel yapıyorsun temaları bana sade bır tema yaparmısın rıca etsem ekran beyaz yazılar kırmızı olsun yeter yada büyük yazıyla siyah duvar kagıdı üzerine simli pembe ile hacer ve hasan yazarmısın mumkunmu acaba kardes şimdiden tşk ederım
sana zahmet ucar_vodafone@hotmail.com adresine yollarsan sevınırım

--------------- Ekleme ---------------

elıne saglık guzel yapıyorsun temaları bana sade bır tema yaparmısın rıca etsem ekran beyaz yazılar kırmızı olsun yeter yada büyük yazıyla siyah duvar kagıdı üzerine simli pembe ile hacer ve hasan yazarmısın mumkunmu acaba kardes şimdiden tşk ederım
sana zahmet pardon yazmayı unutmusum telefonum NOKIA 6300 ucar_vodafone@hotmail.com adresine yollarsan sevınırım

arkadasim sana zahmet olmazsa bana derya kemal yazan güzel bir tema yapabilirmisin? kemal_karaoglan@hotmail.com adresine yollarsan sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim

ya sarmasıklı fln nth tema bulabılrmısın acaba