6300 vodafone live mesenger yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

expert277

Üye
    Konu Sahibi
6300 vodafone live mesenger yardım
arkadaşlar vodafonun bi kampanyası var msn bedava ben siteye giriyorum telden tam indirmeye başlıyorum sertifika telde yada sim de kayıtlı değil değil diye bi hata veriyor yardımcı olursanız sevinirim

• Beğen
Tepkiler: sinanelmas

gezginkenan

Üye
muhtemelen telefonun yurt dışından gelmiş ve kaydı yoktur aynı sorun benimde başıma gelmişti...

asi3535

asi3535

Üye
kardes msn alsan bnıle calısırken hata verıyo ben son surumu yayınlıcam baska care yok

h_ulas

h_ulas

Üye
arkadaşlar bendede 6300 vardı indirdim açtım ücretlendirme servisine bağlantı başarısız diye bi yazı geldi yani indirsende girmiyor

hamdiyakut

Üye
arkadaslar bnde 6300 kullanıyorum .indirdım fakat acmıyodu sonra bu sıtede bı arkadas paylasmıs msn nın ayarlarını yaptım sımdı acılıo hıc te hata wermıo ama nasıl yaptıgımı unuttum bıde o war işte :( (indirdıgım msn vodafone messenger )

h_ulas

h_ulas

Üye
arkadaşlar ben indirdim çalışmadı ama yani bi kişisel yapılandırma ayarı yaptım açıldı o ayaı googleden yazarak kolayca bulabilirsiniz

murat0068

murat0068

Üye
6300 vodafone mesenger açtim indirdim kullanamıyorum şu dediğiniz kışısel ayarların ne olduğunuda biyarasanız sevinirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt