Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
6300 veya 5310 arıyorum
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tmrcntmr
Üye
Konu Sahibi
6300 veya 5310 arıyorum
6300 veya 5319 tarzı telefon arıyorum arkadaşlar satmak isteyenler pm atsınlar garantili olması önemli değil temiz olsun yeter
ozimozi
Üye
kardeş bende var çok temiz 1,5 sene garantisi var kutusu, faturası, kulaklığı falan herşeyi var 190-200 tl istiyorum
valla kardeş max.130 tl vereyim istersen,dersenki o fiyata bulamazsın sahibinden.com'u ziyaret etmeni tavsiye ederim
darülmendep
Üye
E ordan al o zaman kardeşim. Biz burda belirttiğimiz fiyata isteriz. Ben de veririm en az 200'e! Çünkü daha şubat ayında aldım. Garantili, faturalı, kulaklık + usb kablosunu veririm. Işine gelirse bakarız
tmrcntmr
Üye
Konu Sahibi
sanane ortaya atlıyorsun ister ordan alırım ister burdan kimin işine gelirse senle işim olmaz sen işine bak seni ilgilendirmeyen konularada burnunu sokma
ozimozi
Üye
kardeş kusura bakma ama telefonu 130 tl ye veremem
tmrcntmr
Üye
Konu Sahibi
canın sağolsun kardeş
blackcastle
Üye
Telefon arayan birader bence sen ne istediğini bilmiyorsun oraya 190 a kadar olabilir diyosun önerincede 130 dan fazla veremem diyosun. bence 6 aylık bir telefonun değeri 175 tl fln dır. telefoncular garantisi olmayanını 180 200 e satıyo o ayrı mesele ama değeri 175 dir. sashibinden com da şimdiye kadar 20 30 kere alılşveriş yaptım iyi bilirim oradaki 130 tl lik telefon kesinlikle çürüktür. Mesela en basitinden görünmez bir aksamı örneğin titreşim motoru bozuktur alırsın başına belayı. Onun için bu telefonun piyasası garantiliyse 170 180 garantisizse 150 160 civarıdır. eğer ucuzsa kıllan bundan.
tmrcntmr
Üye
Konu Sahibi
eyvallah kardeş sağol ben ne istediğimi biliyorum sen rahat ol senin sahibinden.com dan haberin yok galiba iyi satışlar.....
hqn33
Üye
ARKADAŞ BENDE 6300 VAR DAHA GARANTİLİ... 7-8 AYLIK CİHAZ TEMİZ ALICIYSAN [email protected] adresini ekle konuşalım
blackcastle
Üye
Git oradan al o zaman forumda aynı şey için haftada 1 konu açıp kalabalık yapma.
tmrcntmr
Üye
Konu Sahibi
laf kalabalığı yapma forumda dikkat çekmek istiyorsan yanlış yerdesin
Sayın @tmrcntmr
Yeni üye olduğum için PM atamıyorum ama sizin PM inizi aldım. Fakat ne için teşekkür ettiğinizi anlayamadım?
Ben PM atamadığım için burdaki mesajımı @ozimozi isimli kullanıcıya yazmıştım karışıklı oldu sanırım.
telepati
Üye
5310 var elimde temiz samsunda cep telefonu işi yapıyorum ekle konusuruz [email protected]
6300 da ayarlarım istegine gore farketmez
mamatolli
Üye
Selam elimde 5310 XpressMusic var 130 liraya bırakırım. Bi msn adresi fln at PM olarak.
snazzy_31
Üye
s.a arkadasım bende temız 5310 var ilk sahibiyim faturası var garantiside var 1 sene daha kac para verıcen fiyat ver satım sana