6300 versiyon sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

kemolettin

Üye
    Konu Sahibi
6300 versiyon sorunu
6300'a versiyon atarken sorun yaşadım TElefonum kapandı ve birdaha da açılmadı NE YAPMALIYIM!!! ACİİLLLLLLL YARDIm EDİN

maxiburak

maxiburak

Üye
kard€ş bunu bi arkadastanda duydum da o yapmıs ama nası yaptıgını söl€m€mişti öğr€ndigim anda b€n söl€rim ok mi ??

lokman_03

lokman_03

Üye
kardeş tlf çökmüş olabilir garanti kabul eder garantisi varsa

crab1054

Üye
5300 ı güncelleştirirken bağlantı sorunu verdi ekranda test mode yaziodu bataryayi cikarip taktiğimda düzeldi. bi dene derim.

yxL

yxL

Üye
satıcınLA bi görüş derm ben..!

kkocaman

Üye
arkadaşım büyük ihtimalle telefona yeni versiyon yüklerken telefonun bağlantısını kesmişsin.buda telefonu açılmaz duruma getirmiş. telefonu garanti kapsamında iade et veya tamir etsinler.

bloodless12

Üye
sistem çökmüş olabilir

yaman_inanc

Üye
telefona yeni yazılım atıyosun ve bu yükleme başta iken elektrik kesildiğinde veya kabloyu çıkardığında telefondaki yazılımı silmiş oluyo ve telefonda açılcak dosya kalmıyo yani telefonunun açılması imkansız.Aldığın yere geri götür garantisi falan varsa bişey yaparlar.

sedat_60

Üye
arakadas senin sistem cokmus bend etelefoncuyummm teloncuya goturupp format ve yazılım attır

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Hiç durmadan Seervise kardeş.

dogandoganay

dogandoganay

Üye
bu konu hakkında bilgiverbilirmisiniz

crazy5252

crazy5252

Üye
bendede aynı sorun oldu güncelleme yaparken bataryayı söktüm taktım düzeldi. versiyonu yükseltmiş. rehber filan duruyor ama bazı ayarlarda değişiklik olmuş. herşey silinecek yazılıyordu bu neden böyle oldu anlamadım. versiyonda v6 dan v7.30 a çıkmış düzgün yüklenmişmidir_?

abaesh

Üye
evet ya az önce aynı şey bendede oldu 7.21 e yükseltirken 10-15dak falan yükledi sorunsuz sona gelirken son 54 saniye kala cihaz bağlantısı kesildi dedi, ve yükleme başarısız uyarısı verdi... bataryayı çıkarıp taktığımda açıldı, ana menü ayarları ve bi kaç küçük ayar değişimi dışında herşey yerli yerindeydi, rehberim, mesajlarım ve temayı bir yana bırakın saati bile sormadı tekrar... *#0000# yapınca 7.21 yazıyor umarım bnde de yanlış veya eksik bişey çıkmaz, detaylı incelemeye vaktim olmadı..

Takipçi Satın Al

Üst Alt