s3locan Üye arkadaslar bırakın bu ıslerı yha 2.5 yıldır 6300 kullanıyom ııyıldır her turlu programını buldum ama bu tv yı bulamadım bende palavra guzelll
arkadaslar bırakın bu ıslerı yha 2.5 yıldır 6300 kullanıyom ııyıldır her turlu programını buldum ama bu tv yı bulamadım bende palavra guzelll
TOTO58 Üye arkadaşlar 6300 da tv izleniyo ben izledim ntv haber paketi alın bide turkcellimin sitesinde yazıyo tv uyumlu teller diye 6300 var.şu 3g sorunu çözülsün ondan sonra herşey belli olur
arkadaşlar 6300 da tv izleniyo ben izledim ntv haber paketi alın bide turkcellimin sitesinde yazıyo tv uyumlu teller diye 6300 var.şu 3g sorunu çözülsün ondan sonra herşey belli olur
TOTO58 Üye ya 6300 da medya oynatıcı yok mu oraya girin akış ayarları var ordan mobil tv yi ayarlayın bilmiosanız internetten bakın n:
ya 6300 da medya oynatıcı yok mu oraya girin akış ayarları var ordan mobil tv yi ayarlayın bilmiosanız internetten bakın n:
dogucan yaln Üye atın atın elbet bi tanesi tutar ama wireles kafama takıldı bulan varsa yeni bi konu açıp linki koyarsa
atın atın elbet bi tanesi tutar ama wireles kafama takıldı bulan varsa yeni bi konu açıp linki koyarsa
canbey06 Üye bence de olamaz öyle birşey ama başka şekilde sim kart üzeriden telsim den izleniyor diye biliyorum