6300 telefon da sertifika simde veya telefonda değil hatası çözebilecek olan

Sponsorlu Bağlantılar

Pcship

Üye
    Konu Sahibi
6300 telefon da sertifika simde veya telefonda değil hatası çözebilecek olan
6300 da msn indirmeye çalışınca sertifika simde veya telefonda değil yazıyor sorunu çözecek olan

oguzkagan11

oguzkagan11

Üye
malasef bilgim yok arkadaşım ama forumda indirmeyi dene bir de :)

Da®kness

Da®kness

Üye
Kullanmak istediğin Msn programı nedir? Ben sana ebuddy'i öneriyorum. Telefondan adresine bağlanarak indirebilirsin...

Pcship

Üye
    Konu Sahibi
ARkadaşım teşekkür ediyorum ama ben avea windows live messengeri istiyorum sertifika falan atıyorlarmış telefona onu diyorum.

Da®kness

Da®kness

Üye
Evet çok iyi bilirim bu uygulamaları ! Sen çevrimiçiken seni cevrimdişi, çevrimdışı iken çevrimiçi, çevrimiçi olmayan kişileri çevrimiçi, cevrimdişi kişileri çevrimiçi gösterme ihtimali olan uygulamalar. Beş para etmez...

Pcship

Üye
    Konu Sahibi
O deil Avea Msn yi indirecem.

--------------- Ekleme ---------------

ArkadaşLAr Nolur buna bi çare bulalım.

Dj_Destroyer

Dj_Destroyer

Üye
6300 da msn indirmeye çalışınca sertifika simde veya telefonda değil yazıyor sorunu çözecek olan

eğerki telefona büyük reset attıysan (orjinal temalar zilsesleri falan siliniyor ) bu sorunu verir .

aynı sorun bendede oldu bende turkcel telefon yedekleme programını indircektim o sorunu verdi. 6300 için turkcell telefon yedekleme programı olan buraya http://www.maxicep.com/s40-ve-java-destek/istek-turkcell-telefon-yedekleme-programi-240932.html yazsın lütfennn

Symbiont

Üye
eğerki telefona büyük reset attıysan (orjinal temalar zilsesleri falan siliniyor ) bu sorunu verir .

aynı sorun bendede oldu bende turkcel telefon yedekleme programını indircektim o sorunu verdi. 6300 için turkcell telefon yedekleme programı olan buraya http://www.maxicep.com/s40-ve-java-destek/istek-turkcell-telefon-yedekleme-programi-240932.html yazsın lütfennn
Büyük Reset Değil 1 kere Hard Format Oda S40 da Olmaz Sertifikada Versiyon Güncelleme Yada Tarihi Geriye Almayla Düzelir

Dj_Destroyer

Dj_Destroyer

Üye
Büyük Reset Değil 1 kere Hard Format Oda S40 da Olmaz Sertifikada Versiyon Güncelleme Yada Tarihi Geriye Almayla Düzelir

tamam kardeşim bak sana başıma gelenleri söyleyeyim telefonun güvenlik kodu kırılsın ve türkçeleştirme telefonu telefoncuya bıraktım aldığımda düzelmişti fakat orjinal temalar zil sesleri yani herşey silinmişti ondan sonra turkcell yedekleme programını indircektim sertifika sorunu verdi.

yardım edersen sevinirim

şimdiden
teşekkürler

salih322

Üye
s.a
nokıa 6280 tlf num var vodafone msn indiriken ( sertifika telefonda veya sim de degil ) hatası alıyorum ve msn yi indiremiyorum napabilirim yardımcı olun lütfennn

sasa666

Üye
aynı hata bendede vardı firmware update yptım __rm-217_7.30__ yükselttim sorun yok indirdim kullanıyorum şuan

eyup007

eyup007

Üye
eBuddy dururken windows live da neymiş ?

degerli43

degerli43

Üye
jad dosyasını sil programın..

marist

marist

Üye
selam arkadaşlar benim nokia 6151 telefonum var bozulmuştu tamire götürdüm sonra format atmış herşey telefonu aldığım gün gibi olmmuştu format atmadan önce tcell yedekleme programını indirebiliyordum ama şimdi sertifika telde yada sımde değil hatası veriyor bide format atınca güvenlik kodu değişmiş nokia 6151 telefonların orjinal güvenlik kodu nedir lütfennnnnnnn yardım edin
şimdiden tşkLerrr

murat2414

Üye
arkadaşlar bende de aynı sorun var hatta sertifikayı yüklememe rağmen sorun devam ediyor (bana başka bir porgram için lazım)

Balbazass

Üye
selam arkadaşlar benim nokia 6151 telefonum var bozulmuştu tamire götürdüm sonra format atmış herşey telefonu aldığım gün gibi olmmuştu format atmadan önce tcell yedekleme programını indirebiliyordum ama şimdi sertifika telde yada sımde değil hatası veriyor bide format atınca güvenlik kodu değişmiş nokia 6151 telefonların orjinal güvenlik kodu nedir lütfennnnnnnn yardım edin
şimdiden tşkLerrr

arkadaşım nokianın orijinal kodu 12345 olması lazım dene istersen olmazsa bakarız

umutwwe

Üye
o telefonlar yanmış keşke format atmasaydınız

Kubitli

Kubitli

Üye
Arkadasım optaya gir kayıt ol orada certifıca diye secenek var oraya imeini ver telefonuna gelsin

Üst Alt