6300 da msn indirmeye çalışınca sertifika simde veya telefonda değil yazıyor sorunu çözecek olan
Büyük Reset Değil 1 kere Hard Format Oda S40 da Olmaz Sertifikada Versiyon Güncelleme Yada Tarihi Geriye Almayla Düzelireğerki telefona büyük reset attıysan (orjinal temalar zilsesleri falan siliniyor ) bu sorunu verir .
aynı sorun bendede oldu bende turkcel telefon yedekleme programını indircektim o sorunu verdi. 6300 için turkcell telefon yedekleme programı olan buraya http://www.maxicep.com/s40-ve-java-destek/istek-turkcell-telefon-yedekleme-programi-240932.html yazsın lütfennn
Büyük Reset Değil 1 kere Hard Format Oda S40 da Olmaz Sertifikada Versiyon Güncelleme Yada Tarihi Geriye Almayla Düzelir
selam arkadaşlar benim nokia 6151 telefonum var bozulmuştu tamire götürdüm sonra format atmış herşey telefonu aldığım gün gibi olmmuştu format atmadan önce tcell yedekleme programını indirebiliyordum ama şimdi sertifika telde yada sımde değil hatası veriyor bide format atınca güvenlik kodu değişmiş nokia 6151 telefonların orjinal güvenlik kodu nedir lütfennnnnnnn yardım edin
şimdiden tşkLerrr