Leogs
Üye
java programlar yukleniyor bende senn gibi sanıyordumbu telefon güzelde keşke program yükleme özelliğide olsa sanırım bu haliyle 6230i serisinin bir üst versiyonuna benziyor
ya orda nası gircez özelden msj atarsan sewinirm...merhaba arkadaşlar bendede 6300 var ve emsn lite diye bir programla msnye baglanabiliyorum lakin ben buraya nasıl link verildigini bilmiyorum ama size sitenin adresini vereyimLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızok mi kolay gelsin
Arakadaşlar var öle bi program bulamadınız die hemen pes etmeyin ben uğraşdım ve buldum kullanıyorum... resımlerınızı muzıklerınızı vs. seylerı saklayabılıyosunuz programdan secdıkden sonra sız acmadıgınız surece kımse goremıyo prograın adı FileExplorer
kullanılısını anlatıyım arkadaslar :
once programın ustune gelıyosunuz ( ama uygulamayı acmıyosunuz once ustune gelıyosunuz ) daha sonra seçenekler diyip su sırayı takıp ederek programı kuruyosunuz :
Uygulama erişimi / İletişim / Bağlantı | Her zaman izinli
Uygulama erişimi / İletişim / Veri erişimi / Kullanıcı verisi okuma | Her zaman sor
Uygulama erişimi / İletişim / Veri erişimi / Veri ekle düzelt | Her zaman sor
Uygulama erişimi / İletişim / Otomatik başlat | sadece ilkinde sor
daha sonra hide /unhide seceneklerıyle gızlıyebılıyosunuz kolay gelsın gerısını9 sız cozersınız artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?