baranbaran0 Üye ılk 2 scebek we 3unuc secenegın etkısı az da olsa oda bass ayarlıo dıer 2 sı tız buna gore kendı yaptıgınızı kullanın emın ol normalden daha kalıtelı bı ses cıkıo... tskkrler
ılk 2 scebek we 3unuc secenegın etkısı az da olsa oda bass ayarlıo dıer 2 sı tız buna gore kendı yaptıgınızı kullanın emın ol normalden daha kalıtelı bı ses cıkıo... tskkrler
oguz yasar Üye bencede berbat bir sesv cıkıyo en bastaki cizgiyi en asagıya indir 2. cizgiyi ortala oburlerini yukarı yap
bencede berbat bir sesv cıkıyo en bastaki cizgiyi en asagıya indir 2. cizgiyi ortala oburlerini yukarı yap
redragonn Üye bencede boğuyor sesler birbirine giriyo ben yaptım bi türlü geri düzeltemedim fabrika ayarına çevirdim
bencede boğuyor sesler birbirine giriyo ben yaptım bi türlü geri düzeltemedim fabrika ayarına çevirdim
nahit4553 Üye 6300 nokia ses nasıl yükselir bilen yokmu --------------- Ekleme --------------- ya arkadşlar 6300 ses yüksetmeyı bilen yokmu aalah rızası için
6300 nokia ses nasıl yükselir bilen yokmu --------------- Ekleme --------------- ya arkadşlar 6300 ses yüksetmeyı bilen yokmu aalah rızası için
yasirarslan Üye ses yükseltmeyi tavsiye etmem 6233 ve 6300 telefonlar cok basınçlı ses gönderiyorlar hoparlöründen olursun eqolayzırı en yükseğe ayarlama
ses yükseltmeyi tavsiye etmem 6233 ve 6300 telefonlar cok basınçlı ses gönderiyorlar hoparlöründen olursun eqolayzırı en yükseğe ayarlama
tinminn123 Üye Kanka Hic Bır Telın Fazla Ses Yuklenmez Ancak Kullaklıkın Yukselır Oda Power Pm3 De Olur Ekolayzırını Ayarla Olur Kulaklıktan Cokk Ses Verır
Kanka Hic Bır Telın Fazla Ses Yuklenmez Ancak Kullaklıkın Yukselır Oda Power Pm3 De Olur Ekolayzırını Ayarla Olur Kulaklıktan Cokk Ses Verır
nokıa6300 Üye arkadaşlar walkman telefonmu bu çok ıyı ses duzeyı olsun.Sizde neye göre telefon alıyorsunuz anlamadım...
arkadaşlar walkman telefonmu bu çok ıyı ses duzeyı olsun.Sizde neye göre telefon alıyorsunuz anlamadım...
nokia5300 Üye sna bi tavsie 5300 da cok dehşet se s ckıo ve kulaklıgındada 4 .... - - - 3 ... 2 .. 1 . 0 - -1 . -2 .. -3 ... - -4 .... bu ayarları dene
sna bi tavsie 5300 da cok dehşet se s ckıo ve kulaklıgındada 4 .... - - - 3 ... 2 .. 1 . 0 - -1 . -2 .. -3 ... - -4 .... bu ayarları dene