Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Boş Ver sesini yükseltmeyın Yükseltince bozuk çıkıyor
levent484
Üye
nokialarda ses zaten en yüksektedir mp3 programı var 1tane o program yükseltiyor ama benim kolon patladı 2.kolonu takdırdım telefena oyüzden gerek yok.
LOUP NOİR
Üye
kafanmı iyi senin tabki kabul edio biz arkadaşlarla sınıfta multiplayer maç bile yapıyoz
maxicep9993
Üye
al kardes belkı calısmaya bılır ama burada anlatılıyor
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
kahin64
Üye
kardeş lcg jukebox diye bi pro var ses çok yuksek cıkıyo bi dene googlede ara
SilentOne
Üye
6300 da ses yükseltme şifresi yok equ. ayarlarndan yapın işte
talip_arslan
Üye
beyendim tşkler
grkn12
Üye
arkadasım medyadan ekolayzere gel ordan ayar 1 ı sec sonra duzelt var kendın ordakılerı fulll yap sora kayt et de sonra medıa playere gel sarkılarını dınle..
adanamedya
Üye
şimdi arkadaşlar menü ye girin menü de medya ya girin aşağıya doğru inin ve 8. sırada ekolayzer var ona girin ayar normal dedir ve siz aşağıda ayar 1 yazısı var ona gelin ve seçeneklerde düzenle var ona girin ve sıradan başlayarak hepsini yükseltin yukarı doğru ve kaydet e tıklayın sonunda telefonunuzun sesi olduğundan daha çok yükselir
--------------- Ekleme ---------------
deneyin denenmekten çekinmeyin ve mutlaka işe yarayacaktır...
arkadasım medyadan ekolayzere gel ordan ayar 1 ı sec sonra duzelt var kendın ordakılerı fulll yap sora kayt et de sonra medıa playere gel sarkılarını dınle..
arkadaşlar demin başka sayfayada yazdım bnm 6300 versiyonu 7.21 di az cıkıyodu 7.30 yaptım bangır bangır
raku28
Üye
Ağalar bakınn anlatıom onu tlfndan uygulayın gzl olr oke...Bakın ilk olarak...asagıdaki yazdıgım şeyleri uygulayın... Menü>Medya>Ekolayzer>Ayarlar1''e sag tıklayın Ve secenekler diyin sonrada düzenle diyin ve aşagıdaki yazdıgım seyleri uygulayın... 1.SÜTUN=ENÜST 2.SÜTUN = EN ÜSTÜN 1 ALTI 3.SÜTÜN =EN ÜSTÜN 2 ALTI 4.SÜTUN= EN ÜSTÜN 1 ALTI 5.SÜTUN= EN ÜST ........ İşTe Bu KdR BaSiT ......... SaYgIlArImLa SaMeT
thenfouz
Üye
lo bilen yokmu gafi sokuım
mezikmeri65
Üye
kardeşiimm KD player die bi program var onu indir programı açmadan önce ekolayzerın ses seviyesini en sona getir sonra KD playeri aç herhangi bi müzik aç yukarı tuşuna bas ve sesi maximuma getir.Ekolayzerin en son seviyesinden 2 kat daha fazla ses çıkartıyor