6300 Ses Yükseltme Şifresi Aranmakda!

Sponsorlu Bağlantılar

hestdark1

Üye

tunahanugurlu

Üye
ewet

mumta

Üye
maxicepde o dediğin şey

halit1212

Üye
Boş Ver sesini yükseltmeyın Yükseltince bozuk çıkıyor:):nono:

levent484

levent484

Üye
nokialarda ses zaten en yüksektedir mp3 programı var 1tane o program yükseltiyor ama benim kolon patladı 2.kolonu takdırdım telefena oyüzden gerek yok.

LOUP NOİR

LOUP NOİR

Üye
kafanmı iyi senin tabki kabul edio biz arkadaşlarla sınıfta multiplayer maç bile yapıyoz:D

maxicep9993

Üye
al kardes belkı calısmaya bılır ama burada anlatılıyor

kahin64

kahin64

Üye
kardeş lcg jukebox diye bi pro var ses çok yuksek cıkıyo bi dene googlede ara

SilentOne

SilentOne

Üye
6300 da ses yükseltme şifresi yok equ. ayarlarndan yapın işte

talip_arslan

Üye
beyendim tşkler

grkn12

Üye
arkadasım medyadan ekolayzere gel ordan ayar 1 ı sec sonra duzelt var kendın ordakılerı fulll yap sora kayt et de sonra medıa playere gel sarkılarını dınle..

adanamedya

Üye
şimdi arkadaşlar menü ye girin menü de medya ya girin aşağıya doğru inin ve 8. sırada ekolayzer var ona girin ayar normal dedir ve siz aşağıda ayar 1 yazısı var ona gelin ve seçeneklerde düzenle var ona girin ve sıradan başlayarak hepsini yükseltin yukarı doğru ve kaydet e tıklayın sonunda telefonunuzun sesi olduğundan daha çok yükselir(h)

--------------- Ekleme ---------------

deneyin denenmekten çekinmeyin ve mutlaka işe yarayacaktır...

azro3

Üye
arkadaşlar bende mpTrim diye bir program yok?

OğuzcanAbi

Üye
progream mı?:hmmm

Ven'Gyr

Ven'Gyr

Üye
arkadasım medyadan ekolayzere gel ordan ayar 1 ı sec sonra duzelt var kendın ordakılerı fulll yap sora kayt et de sonra medıa playere gel sarkılarını dınle..
öyle yapınca ses bozuk çıkar :nono:

nudgigs

Üye
saoll

feyscolic

feyscolic

Üye
arkadaşlar demin başka sayfayada yazdım bnm 6300 versiyonu 7.21 di az cıkıyodu 7.30 yaptım bangır bangır

raku28

Üye
Ağalar bakınn anlatıom onu tlfndan uygulayın gzl olr oke...Bakın ilk olarak...asagıdaki yazdıgım şeyleri uygulayın... Menü>Medya>Ekolayzer>Ayarlar1''e sag tıklayın Ve secenekler diyin sonrada düzenle diyin ve aşagıdaki yazdıgım seyleri uygulayın... 1.SÜTUN=ENÜST 2.SÜTUN = EN ÜSTÜN 1 ALTI 3.SÜTÜN =EN ÜSTÜN 2 ALTI 4.SÜTUN= EN ÜSTÜN 1 ALTI 5.SÜTUN= EN ÜST ........ İşTe Bu KdR BaSiT ......... SaYgIlArImLa SaMeT

thenfouz

thenfouz

Üye
lo bilen yokmu gafi sokuım

mezikmeri65

Üye
kardeşiimm KD player die bi program var onu indir programı açmadan önce ekolayzerın ses seviyesini en sona getir sonra KD playeri aç herhangi bi müzik aç yukarı tuşuna bas ve sesi maximuma getir.Ekolayzerin en son seviyesinden 2 kat daha fazla ses çıkartıyor

Üst Alt